Ya ben ne diyorum siz ne yaziyorsunuz
üstad bir sırrımı daha açıklıyayım o zaman..
benim zayıflıyamama sıkıntım. yemekten 2 saat sonra açlık hissimin gelmesi.. bu olmayınca ne kadar spor yaparsan yap olmuyordu.
en sonunda çareyi buldum.
bir fırın tepsisi soğanı fırında hanım pişiriyor.
daha sonra onların dış kabuklarını alıyor.
buzdolabında saklıyor
hergün büyükse 1 küçükse 2 soğan. sabah kahvaltısına onunla başlıyorum.
siyah ve yeşil "TUZSUZ" zeytin
çökelek
1 adet yumurta
yediğim zaman bazen öğlen yemeğini bile aramıyorum.
bazı arkadaşlar soğanı nasıl yiyorsun. kokar gibi düşünebilirler.
eğer soğan olduğunu söylemesek kimse bilemez. sanki şeker var sanırsın. koku zaten yokk. koku çiğ yada pişmiş soğanda oluyor.
fırınlanmış soğan başka birşey
Sn Dr Webster, sn myfinans kadar bilemesem de, esekten düşeni en iyi esekten düşen anlar diyorum.
Benim çocuğun öğretmeni de korona oldu. Çocuk temaslı oldu, karantinaya alındı. Biz serbesttik.
Şikayet yok diye çocuğa test yaptırmadık ( test ilk temastan genelde 3 gün sonra pozitif oluyor, negatif olsa da hastalık olabilir)
Sonra çocukta kusma ve ishal , hafif halsizlik başladı. Gittik test yaptırdık. Pozitif çıktı. Çocuk korona oldu biz temaslı olduk.
Çocuğun izolasyonu 14 günden 10 güne düştü. Temasli ev ahalisi izolasyonu 14 gün oldu. Sağlık çalışanı olana 7 gün yeter dendi.
3 gün sonra bende ishal başladı , halsizlik oldu . Test yaptırdım . Bende korona oldum. Karantinam 7 den 10 a çıktı. Hastalığımin 4. Gunundeyim . Halsizlik harici şikayetim yok
Yer İmleri