Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede önleyici tedbir uygulanacağını açıkladı. İşte tedbir kararlarına ilişkin tüm detaylar...
Yaprak Süt ve Besi Çiftliği (#YAPRK)
Merko Gıda (#MERKO)
Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede önleyici tedbir uygulanacağını açıkladı. İşte tedbir kararlarına ilişkin tüm detaylar...
Yaprak Süt ve Besi Çiftliği (#YAPRK)
Merko Gıda (#MERKO)
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Haber dogrudur erciyes universitesinde ilk deneme faz 1. Yaklasik 2 ay surmesi bekleniyor sonrasinda faz 2 ve en son faz 3.
Bana göre Dünya Sağlık Örgütü Türkiye 'de olduğu sürece hiç bir aşı güvenilir değildir...
O nedenle hiç birisini yaptırmaya niyetim yok...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
55 senedir yasadigim ulkemde vardir bizimde bilgisine guvenecegimiz birileri elbet. Herkes kararini tabiiki verecektir. Ayrica hangi gazeteye inanmam konusunda tavsiyeyede ihtiyacim yok. Her okudugum gazeteden faydali olabilecegine inandigim haberleri buraya koyuyorum. Okumanin zarari yok,inanip inanmamak kisilerin kendi iradesidir.
Valla hala covid ile mücadele eden biri olarak yaziyorum aşı bulunsun ilk yaptıracaklardan biri olacagim neler çektiğimi bir Allah biliyor birde ben.
Yer İmleri