Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Oralar pahalı satar en uygun fiziki altungold da.
    Sanal alırsanız 7000 TL, kg başına 600 TL fark ediyor fizikiye göre alt sat için fiziki alınmaz.
    https://www.altungold.com/nakit-fiya...kg-999-saflık/
    Fiziki altın riskli bence. Depolama maliyeti ve çalınır mı psikolojisi zor. Al sattada yüksek komisyon gideri var. Ben sanal almak istemiyorum fiziki olsun derseniz işte burda fonlar ve etfler iyi bir tercih olacaktır

2.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    afa ve afv fonları için kap bildirisi atılmış. Anladığım kadarıyla:

1) Türev ürünler kullanılabilecek artık
    2) Satış valörleri 4 günden 3 güne düşüyor
    Euroni değerlenmesi hariç sanki Avrupa borsaları epey geride kaldı belki biraz daha düşer ama sonra aradaki farkı kapatir diye düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Fiziki altın riskli bence. Depolama maliyeti ve çalınır mı psikolojisi zor. Al sattada yüksek komisyon gideri var. Ben sanal almak istemiyorum fiziki olsun derseniz işte burda fonlar ve etfler iyi bir tercih olacaktır
    Aynı fikirdeyim fiziki almam ancak bunları alanlar genelde bankada olmasın diyenler yani bankaya bile güvenmeyen gidip fon almaz
    Bankalarda tfx ve nkolay fx en iyi kurlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Euroni değerlenmesi hariç sanki Avrupa borsaları epey geride kaldı belki biraz daha düşer ama sonra aradaki farkı kapatir diye düşünüyorum
    Evet fon aktif ve iyi yönetilirse önümüzdeki 1 sene için Avrupa hisseleri ucuz kaldı bence de. Denemek için biraz AFV aldım ama 2 ileri 1 geri şu anlık durumu.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Evet fon aktif ve iyi yönetilirse önümüzdeki 1 sene için Avrupa hisseleri ucuz kaldı bence de. Denemek için biraz AFV aldım ama 2 ileri 1 geri şu anlık durumu.
    Ak portföy'ün aktif yönetilen hiç bir fonu yok. Hiç de olmadı maalesef. Fonlarının hepsinin yönetimleri aynı neredeyse. Ben 7-8 yıldır herhangi bir fonunda piyasa koşullarına göre bir değişim, bir aktivite, benchmark geçme çabasına hiç raslamadım.
    Fon çeşitliliği anlamında fon piyasasına büyük katkıları var. Ama ondan ibaret.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Gümüş ve platin nasıl alınıyor?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Platini Vakıf katılım ve Kuveyttürk satıyor.
    Gümüş bu ikisinin yanında Türkiye Finans TFX target'te var.

Fiziki almak ve hatta alıp saklatmak isteyenler için bir de şurası var.
    https://www.goldtakas.com/

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Katılım bankalarında fiziki altın bulundurmak zorunda diye konuşulmuştu forumda.

Edit: myfinans bunun zorunlu olmadığını belirtti. Özellikle katılım bankası ise bankanıza danışabilirsiniz bu konuyu.
    Son düzenleme : fon_fan; 07-11-2020 saat: 13:56.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Ben AFV, AFS,TMG ,AFT gibi fonlar için bu fonların yıllık getirisinden TDG yada IPV'nin yıllık getirisini düşüyorum.Kalan ABD enflasyon oranı üstünde ise o fonu başarılı sayıyorum.
    Yoksa fonların bir kısmı sırf dolar getirisiyle yürüyorlar.

Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •