Sayfa 580/1004 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede önleyici tedbir uygulanacağını açıkladı. İşte tedbir kararlarına ilişkin tüm detaylar...

Yaprak Süt ve Besi Çiftliği (#YAPRK)

Merko Gıda (#MERKO)

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bu arada haftalık zirve kapanışımız hayırlı olsun...cool:;;

craps, pawnstar, svilengrad

tek kelimeyle muhteşemsin

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    birazda pkart için düşüncelerini ufak cümlelerle alsak dostum....
    Yani üstüste bukadar aşağı geldikten sonra bir tavan ..ardindan yine hafif aşağı..galiba 12,50 ile 12,70 arasını hacimli gecebilirse guzel bir ivme kazanacak..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    hadi bitirin artık şu işi. dışarıdan gelecek aşıyı mümkün değil yaptırmam.

Son dakika haberine göre koronavirüste yerli aşı çalışmalarında önemli bir gelişme yaşandı. Erciyes Üniversitesi tarafından geliştirilen tamamen yerli ve milli olan ERUCOV-VAC aşısının ilk dozu gönüllü olan kişiye yapıldı.
    https://www.takvim.com.tr/guncel/202...erinde-denendi
    Yau bu gazetenin haberine itibar edilir mi?
    Bosver hayat kurtaran hangisi ise onu isteriz ama yerli olursa da daha da süper olur...

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

5. Haber dogrudur erciyes universitesinde ilk deneme faz 1. Yaklasik 2 ay surmesi bekleniyor sonrasinda faz 2 ve en son faz 3.

Bana göre Dünya Sağlık Örgütü Türkiye 'de olduğu sürece hiç bir aşı güvenilir değildir...

O nedenle hiç birisini yaptırmaya niyetim yok...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bana göre Dünya Sağlık Örgütü Türkiye 'de olduğu sürece hiç bir aşı güvenilir değildir...

O nedenle hiç birisini yaptırmaya niyetim yok...
    55 senedir yasadigim ulkemde vardir bizimde bilgisine guvenecegimiz birileri elbet. Herkes kararini tabiiki verecektir. Ayrica hangi gazeteye inanmam konusunda tavsiyeyede ihtiyacim yok. Her okudugum gazeteden faydali olabilecegine inandigim haberleri buraya koyuyorum. Okumanin zarari yok,inanip inanmamak kisilerin kendi iradesidir.

8. Valla hala covid ile mücadele eden biri olarak yaziyorum aşı bulunsun ilk yaptıracaklardan biri olacagim neler çektiğimi bir Allah biliyor birde ben.

Sayfa 580/1004 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •