Sayfa 744/1043 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    MB Baskanın degişmesi cok hos olmadı zaten, Olsaydı Usd ve Euro en az %1 asagı gelirdi. Gelmedi yukarı gitti. Faiz artırımı yapmazsalar sonrası uçurum kenarında dans ederler. Ytd.
    aynı düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızı katılmakla birlikte Ege'de olması nedeniyle buraya Ege profili de ilave edeyim izniniz olursa şuan burutte çıkınca şov baslar
    Estağfurullah kardeşim .Herzaman kolektif alınan kararlar en doğru olana yakın olduğuna inanıyorum. Ben örnek mahiyetinde çimento ları yazdım. Sadece birlikte araştıralım bilgilerimizi paylaşalım .Pandemi nin etkisi gelecek baharla birlikte zayiflayacagini öngörüyorlar. Gelecek yıl her halükarda bu seneden daha iyi olacaktır. Ülkemizin büyüme rakamlarını AB bile yüzde 4 yakın öngörüyor. Demek ki piyasa canlanacak bu pencereden olaya bakıyorum.
    Bilişim ve yazılım Herzaman revaçta olacak. Bu alanda failiyet yürüten şirketleri de incelemek gerekiyor. LOGO,KAFEIN, ALCTL, NETAŞ, İNDES vb.

3. Hayırlı pazarlar hocam. Nasılsınız?

4. Mesela gelecek baharla pandemi nin etkisi azalacağını söyledik Havacılık sektörü en hızlı pozitif tepki verecek sektör. PGSUS, THYAO ,TAVHL vb.

5. Kısacası piyasa bugünü satın almaz. Yarını satın alır. Herkese iyi pazarlar. Hocamızın listesini merakla bekliyoruz. Saygılar sunuyorum

6. Celik Comak hocam bu hafta için şunlar dikkatimi çekti. Sizde bakar mısınız?

TMPOL
    SAYAS
    NUHCM

7. SELEC takip listeme ekledim. Tekniği iyi

8. Akşam eve gittiğimde soruları cevaplarım

Sayfa 744/1043 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz