Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adnan Bali olmamış, Hakan Ateş de gelebilir.

Piyasa ile dans edebilecek birini bulmaları lazım.
    bist eski başkanı himmet karadağ gelir.

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Şu an ne yapılıyor sizce, TL faizi mi artacak, faiz enflasyonun sebebidir teorisinden vaz mı geçilecek, sadece bir bakan gitti diye ayakları götüne vura vura ardına bile bakmadan kaçan yabancı geri mi gelecek. Ciddi güvenceler (gerçek enflasyona yenilmeyen faiz) verilmeden geçtim yabancıyı, yerli döviz sahipleri bile kolay kolay TL'ye dönmez.
    olması gereken neyse yapılacak,ben sosyal demokrat bir insanım,ama artık deniz bitti,eşek gibi yabancının istedigi olacak,bu yabancınında işine gelecek batmış bir türkiye yabancınında işine gelmez,bizden çok para alacakları var,borsanın yarısı hala onlarda,bize bir sürü mal satıyorlar,netice olarak piyasa olumlu algılacak

3.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Şu an ne yapılıyor sizce, TL faizi mi artacak, faiz enflasyonun sebebidir teorisinden vaz mı geçilecek, sadece bir bakan gitti diye ayakları götüne vura vura ardına bile bakmadan kaçan yabancı geri mi gelecek. Ciddi güvenceler (gerçek enflasyona yenilmeyen faiz) verilmeden geçtim yabancıyı, yerli döviz sahipleri bile kolay kolay TL'ye dönmez.
    Öyle ya ekonomiden sorumlu bakan kaç saattir istifa etti mi etmedi mi tartışılıyor,
    kimseye ulaşılamamış danışmanı teyid ediyor halen gayrı resmi haberler,şimdi
    kabul edilecek mi edilmeyecek mi ne kadar süreceği belli değil.Kim gelir bu şartlarda.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. Benim adayım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan...

Hatta bir genelgeyle tüm bakanlıkların kendisine bağlanmasını daha doğru buluyorum.
    Yardımcı sayısı çoğaltılarak tüm bakanlık görevlerinin hepsini kendisinin yapabileceğini düşünüyorum.
    Hatta Merkez Bankası başkanlığı gibi kritik kurumlarında başkanı kendilerinin olması çok daha yerinde bir durum olur.

5. Güzel yorum. Alkış.
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    olması gereken neyse yapılacak,ben sosyal demokrat bir insanım,ama artık deniz bitti,eşek gibi yabancının istedigi olacak,bu yabancınında işine gelecek batmış bir türkiye yabancınında işine gelmez,bizden çok para alacakları var,borsanın yarısı hala onlarda,bize bir sürü mal satıyorlar,netice olarak piyasa olumlu algılacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu da topiğin eğlencesi...acınacak haldesin...garibim güya vobta işlem yapıyor ama güncel verileri bile takip edeceği bir platform yok elinde...oğlum paran yoksa söyle sana ben alayım platformu...hoş sen ne yapacan veri terminalini falan nasılsa işin gücün gevezelik burada...hayatında hiç kontrat alıp sattın mı lem sen?

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Uydurup durma ...... bu saatte piyasamı var

sen bak bakmaya devam et investingden.... puhahaha...

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    investing.com dan bakıyorum ...... Euro 10.1333 işte

7.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Benim adayım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan...

Hatta bir genelgeyle tüm bakanlıkların kendisine bağlanmasını daha doğru buluyorum.
    Yardımcı sayısı çoğaltılarak tüm bakanlık görevlerinin hepsini kendisinin yapabileceğini düşünüyorum.
    Hatta Merkez Bankası başkanlığı gibi kritik kurumlarında başkanı kendilerinin olması çok daha yerinde bir durum olur.

Zaten öyle

8.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Zaten öyle
    Gayri resmi öylede ben resmi olarak da olsun dedim...
    Hem boşu boşuna bakanlara para ve lüks araçlar tahsis edilmemiş olur...
    En azından biraz tasarruf etmiş oluruz..

Hem bu geceki gibi tuhaf durumlarla da karşılaşmayız diye düşünmüştüm...

Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •