Sayfa 587/748 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Kamuoyuna duyurulur; yaklaşık iki yıldır taşıdığım 10 lira ortalama maliyetli hisselerimin büyük kısmını 37 liradan devrettim, alana hayırlı olsun, kalanlar evladiyelik portföyde devam edecek, elde edilen kar portföydeki diğer hisselere eşit dağıtılacaktır, kalın sağlıcakla.

bEREKETLİ OLSUN güle güle harca kardeşim.
    Ara sıra uğra biz daha üç dört sene daha buralardayız.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2. hayırlısı olsun

3. Teşekkürler Sayın kentuf, dediğim gibi tamamen ayrılmadım, diğer hisselerime takviye amaçlı bir kar realizesiydi, inşaallah sağlık sıhhatimiz yerinde oldukça Nuh aşkı devam edecek, arasıra uğrar hasbihal ederiz. Bu arada düzeltme gelirde yine 30 altlarına düşerse daha sık görüşürüz 😀

4.  Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Kamuoyuna duyurulur; yaklaşık iki yıldır taşıdığım 10 lira ortalama maliyetli hisselerimin büyük kısmını 37 liradan devrettim, alana hayırlı olsun, kalanlar evladiyelik portföyde devam edecek, elde edilen kar portföydeki diğer hisselere eşit dağıtılacaktır, kalın sağlıcakla.
    Bereketli olsun, iyi günlerde harcayın inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. Bilanço kap a düşmüş.....

YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir...

SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Net Dönem Karı veya Zararı
    474.842.569 160.793.620

gecen yılın aynı donemıne göre 3 kat
    bu ne kar böyle????
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

7. Bugün oluşan bar gerçekten çok düşündürücü,,,, yarın allahını seven defansa gelsin olacak gibi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8. uçurur diye düşünüyorum
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 587/748 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •