Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Lütfi Elvan'dan ilk sözler: Benim için de sürpriz oldu.
Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Lütfi Elvan'dan ilk sözler: Benim için de sürpriz oldu.
makas işi tek kelimeyle rezillik.direk otomatik hesap olmalı.
BIST-30 a kalan günlerin vadesi eklenmeli.somut rakam olmalı.
bu şekilde çok zor...şu an shortlasam baştan -2.000 puanla başlıyorum oyuna...bunu kafama yemeye hazırım demektir buradan short olmak...dün gördük -3.000 puan farkı sıfırladı...ekstradan bunu sapladı dün short olanlara...ha shortlamasan belki bu makasla atıyorum 10.000 puan düşürecek...
bist30 300 puan aşağıda vadeli ise 2.000 puan aşağıda dün gece kapanışına göre...bu nasıl bir fiyatlama...
böyle saçmalık olmaz...
muhafazakar camiada YKS de ilk 100 e girerek,en güzel üniversiteleri dereceyle bitiren KİŞİLER var.üstelik yurt dışında yüksek lisansını da yapmış.YANİ MESELE KENDİ EKOLUNDEN SERMAYE EKSİKLİĞİ DE DEĞİL.
ama şu var; çok zeki insanlar; hırslı olur,muhakeme ederler,idealleri olur ve kendilerine verilen sınırın dışına çıkma eğilimi gösterirler.
bu özellikler İTAAT ETME ile ters özelliklerdir ve risktir.
gerisini söylemeyeyim...
bakın OSMANLIYA...
KANUNİ NEDEN OĞLU Mustafayı öldürdü de neden şehzade selimi veliaht ilan etti.
mustafa halk tarafından o kadar çok seviliyordu ki,onun hakkında yazılan mersiyeler tüm osmanlı şehzadelerinin toplamından fazladır..tarihcilere göre onun öldürülmesi OSMANLININ SON ŞANSINI KAYBETMESİYDİ.
Bir iki deneme yaptıydım dahada viopa gelmem rezillik.. Dün yüzde 6 bugün en az yüzde 3 artı olması lazımdı rezillikkk.....yok türkcell miş yok şuymuş...
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Cds : 472
kıyamam....
kuru dinamitledin...
faizi de indir madenciliğini görelim...![]()
Yer İmleri