Şeker oğlanın ne yapmaya çalıştığı bellimi. Eğer karşılıklı değilse parayı bitirecek angut.
Şeker oğlanın ne yapmaya çalıştığı bellimi. Eğer karşılıklı değilse parayı bitirecek angut.
Bunlar tahtacılık oynamaya çalışan 1-2 çapsız. Geçen yıl Dünya gazetesindeki troll yazarına şirketle ilgili menfi yazı yazdırıp ertesi gün hisseye basmak istediler. Eski arkadaşlar bilir; biz onlara bastık.O zamanlar ellerinde epey lot vardı, şimdi iyice azalmış nerden anlıyorum fonlardaki miktardan anlıyorum. Gelmiş 8 FK lık şirkete 6.5 TL hedef koymuş. Hem de enerji şirketine...
![]()
bu gedikte ne var geride
Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.
Bu yıl genel kurul toplantısına gitme niyetim vardı, ancak pandemi nedeni ile gidemedim. Şu kafama çok takılan TRİ mevzusu nedir bir açıklayın diye soracaktım nasip olmadı. Şirketin o eski tutuk, bir şeyler gizlemeye çalışan hali giderek azalıyor gibi ya da tam içine girmedim de bana öyle geliyor. Bilemedim. Tekrar burada olmamın 2 önemli nedeni var, bunlardan en önemlisi Kıbrıs'ta TR'nin (daha açık bir ifadeyle Erdoğan'ın) desteklediği bir adayın seçilmiş olması ve Azerbaycan-Ermenistan anlaşmasında ortaya çıkan Nahcivan koridoru.
Bunlar orta ve uzun vadeli çok önemli stratejik ve joeekonomik gelişmeler.
bu gedikte ne var geride
Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.
Hayırlı uğurlu olsun, inşallah beraber ıslanırız
Ben de 6.70 civarlarında yarıdan fazlasını tekfene geçirdim gerçi ama %40 civarıyla devam.. Temel beklentide bozulma olmadıkça %25 altına düşmeden geçmiş 2.5-3 yılın üzerine birkaç yıl daha beraberliğimiz sürer gibi duruyor ama kısmet artık..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Yer İmleri