Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Eskinden buralar ne þen þakraktý, bilgi paylaþýmlarý falan yapýlýrdý, efendime söyliyim bilancolar, yok madenlerler falan, teknik çizen ustalar bile vardý, özledik o günleri...

kabile sende yazmaz oldun, buralar 0,30 larda hisse çýkmadan çýkanlara mý kalsýn

bu arada þaka maka,
    0,3x lerde alýp 0,90 larda speðe geri verip, 0,40 larda tekrar alýp 1,20 leri gören varsa helal olsun, þapka çýkarýyorum. þayet varsa böyle biri.

2.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Eskinden buralar ne þen þakraktý, bilgi paylaþýmlarý falan yapýlýrdý, efendime söyliyim bilancolar, yok madenlerler falan, teknik çizen ustalar bile vardý, özledik o günleri...

kabile sende yazmaz oldun, buralar 0,30 larda hisse çýkmadan çýkanlara mý kalsýn

bu arada þaka maka,
    0,3x lerde alýp 0,90 larda speðe geri verip, 0,40 larda tekrar alýp 1,20 leri gören varsa helal olsun, þapka çýkarýyorum. þayet varsa böyle biri.
    Kabilende halmi,mecalmi kaldý Siren'm derin kayýplardayým.. Seninde güzel çayýný ve sohbetlerini özledik Selamlar..Kimseler kalmamýþ gerçekten o eski muhabetler yok artýk Siren'm..

3. Ne beklentisi var ki? Hisse defter deðeri 1.00 çok altý, iþtirakleri niteliksiz! Hep zarar ziyan ediyor! (Tabi yurdum borsasýnda birileri dolaþýmdaki hisselerin çok büyük oranýný toplarsa alýp götürüyor, o baþka durum elbette)

Bence þirket çok niteliksizleþti. Ýhyay ihgzt ihglm iheva gibþ Ýþtirak þirketlerinin önemli oranda hisselerini elinden çýkardý ve bu þirketlerin azýnlýk hisseleri elde kaldý. Gerci çoðunluk hisse kalsada iþe yaramazdý çünkü ihyay, ihgzt, iheva niteliksiz iþtirakler, borsa tarihleri hep zarar etmek.

Bari ihyay, ihgzt, iheva azýnlýk hisselerinide satýp tamamen ortaklýk dýþýna çýkarsakar ve bu hisselwri nakite dönüþtürüp daha karlý faliyet alanlara yönelseler...

4.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Ne beklentisi var ki? Hisse defter deðeri 1.00 çok altý, iþtirakleri niteliksiz! Hep zarar ziyan ediyor! (Tabi yurdum borsasýnda birileri dolaþýmdaki hisselerin çok büyük oranýný toplarsa alýp götürüyor, o baþka durum elbette)

Bence þirket çok niteliksizleþti. Ýhyay ihgzt ihglm iheva gibþ Ýþtirak þirketlerinin önemli oranda hisselerini elinden çýkardý ve bu þirketlerin azýnlýk hisseleri elde kaldý. Gerci çoðunluk hisse kalsada iþe yaramazdý çünkü ihyay, ihgzt, iheva niteliksiz iþtirakler, borsa tarihleri hep zarar etmek.

Bari ihyay, ihgzt, iheva azýnlýk hisselerinide satýp tamamen ortaklýk dýþýna çýkarsakar ve bu hisselwri nakite dönüþtürüp daha karlý faliyet alanlara yönelseler...
    Yýllardýr elimde Ýheva hissesi vardýr ve genelde kar eden bir þirkettir 1prometheus. Ýstersen bilançolarýna ve gelir tablolarýna bir bak derim. Ayrýca Ýhlas Gayrimenkulde ayný þekilde son zamanlarda dönem dönem kar açýklar. Yatýrým yaptýðým þirketlerin bilançolarýný ve haberlerini düzenli olarak takip ederim.

Nitelikli olmasý ne yapmasý lazým. Yýllardýr bu þirketler bu grup hisseleridir. Borsada her þirket belirli sektörlerdedir bu grupta Medya, Ýnþaat ve Ev Aletleri üretimi ve pazarlanmasýný yapmaktadýr. Ayrýca Saðlýk ve eðitimde de varlar. Nitelik kazanmalarý için ne yapmalarý lazým.

Þirketler yatýrýmcýya düzenli olarak temettü veren a kalite þirketler diyemem ben, hatta iþleri güçleri yatýrýmcýnýn cebinden para almak olan genelde bedelliyle iþ yürüten þirket diye rahatlýkla konuþabilirim bu þirketler için.

Size göre hangi faaliyet alanlarý daha karlý ve o sektörlerde ki yatýrým maliyeti nedir bunlar o iþi yapabilirler mi ? Ben yapabildiklerini görmedim keþke yapsalar da cebimize adam gibi karlar girse hepimiz kazansak.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

5.  Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    Yýllardýr elimde Ýheva hissesi vardýr ve genelde kar eden bir þirkettir 1prometheus. Ýstersen bilançolarýna ve gelir tablolarýna bir bak derim. Ayrýca Ýhlas Gayrimenkulde ayný þekilde son zamanlarda dönem dönem kar açýklar. Yatýrým yaptýðým þirketlerin bilançolarýný ve haberlerini düzenli olarak takip ederim.

Nitelikli olmasý ne yapmasý lazým. Yýllardýr bu þirketler bu grup hisseleridir. Borsada her þirket belirli sektörlerdedir bu grupta Medya, Ýnþaat ve Ev Aletleri üretimi ve pazarlanmasýný yapmaktadýr. Ayrýca Saðlýk ve eðitimde de varlar. Nitelik kazanmalarý için ne yapmalarý lazým.

Þirketler yatýrýmcýya düzenli olarak temettü veren a kalite þirketler diyemem ben, hatta iþleri güçleri yatýrýmcýnýn cebinden para almak olan genelde bedelliyle iþ yürüten þirket diye rahatlýkla konuþabilirim bu þirketler için.

Size göre hangi faaliyet alanlarý daha karlý ve o sektörlerde ki yatýrým maliyeti nedir bunlar o iþi yapabilirler mi ? Ben yapabildiklerini görmedim keþke yapsalar da cebimize adam gibi karlar girse hepimiz kazansak.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir
    Borsaya çok sayýda þirket sokmuþlar ve tarihleri boyunca dþpten topla yukarýdan boþalt tahta oyunlarý hep!. Bu grup þirketleri uzun yýllar boyunca toplamda ne kadar kar etmiþ etmiþler kar daðýtmýþlar, veya ne kadar zarar etmiþler hesabý çok açýk aslýnda!!

Grup þirketleri borsaya girdiðinde her birinin özsermaye hem lira hem doviz bazýnda ne kadardý. Ve bugünkü özsermayelerden o günden bugüne kadar yapýlan “bedell sermaye artýþlarýndan” kasaya giren paralar çýkarýlýrsa bugüne kadar ne kadar zarar veya kar ettiklerini veya özsermaye arttýrýp özsermaye eksiltikleri açýk secik görülür sanýrým. ne özsermaye lira ve doviz bazýnda ne kadar olurdu bugün!

Ayrýca grup bugüne kadar kaç bin konut üretmiþ ve bu kadar, ve onlarca inþaat uzmanlarýna sorulsa, emsal durumlarýda göz önüne alarak, bu kadar konuttan bugüne kadar ne kadar artý deðer oluþturulmadý gerektiðini konusunda ne söylerler acaba?

6.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Eskinden buralar ne þen þakraktý, bilgi paylaþýmlarý falan yapýlýrdý, efendime söyliyim bilancolar, yok madenlerler falan, teknik çizen ustalar bile vardý, özledik o günleri...

bu arada þaka maka,
    SPK mevzuatý yüzünden birþeyler konuþamaz olduk.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •