Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    ����������������������
    İslak elle elektrikli birsey
    Ufurukcu hoca
    Felan deyince aklima birseyler geldi ustadim
    Aman evlerden uzak

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Domates biber nerde bu mevsimde ustadim
    Biz eve sokmayiz
    Mevsiminde ne varsa o
    Mudurem cok hassastir bu konuda
    Pirasa yediriyor surekli
    Süper iyi birşey yapıyor.
    Pırasa, lahana ve karnıbahar bu mevsim bol bol yenmeli.

3. Sn. Webster öncelikle üstad değilim bana da doğrudan sormamışssınız ama benzer süreçten geçmiş biri olarak yazmak istedim.

Ne yediğinizden önce ne zaman yiyeceğinizi belirlemenizi tavsiye ederim. Intermittent fasting (aralıklı veya fasılalı oruç) konusunu incelemenizi sonra da özel bir sağlık sorununuz da yoksa doktorunuza danışarak bunu uygulamanız hem yağ yakımını hızlandıracak hem de yiyeceklerden alacağınız keyfi artıracak.

Protein konusunda yağlı kuzu eti, peynir (Muratbey Kaşkaval ve Lor harika, yağ oranları da yüksek protein de), yumurtadan bulut ekmek yapabilirsiniz veya fransız omleti (bu sıradan bir yumurta yemek gibi olmuyor), pastırma, füme et, hindi füme. Hindi fümenin arasına kaşar peynir veya pastırmanın arasına lor peynir sarıp mini sandviç yapabilirsiniz.

Bu arada geçmiş olsun tekrar negatifle atlatmışsınız. Spor ve iyi beslenme ile en iyi yoldasınız.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Süper iyi birşey yapıyor.
    Pırasa, lahana ve karnıbahar bu mevsim bol bol yenmeli.
    Ustadim bana tek lokmalik bir protein deposu onerin lutfen
    Bu yastan sonra zorla balik yedim gecen
    Sabaha kadar uyuyamadim

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim bana tek lokmalik bir protein deposu onerin lutfen
    Bu yastan sonra zorla balik yedim gecen
    Sabaha kadar uyuyamadim
    Haşlanmış yumurta.
    Tek lokmada gider
    Günde iki tane.

Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sn. Webster öncelikle üstad değilim bana da doğrudan sormamışssınız ama benzer süreçten geçmiş biri olarak yazmak istedim.

Ne yediğinizden önce ne zaman yiyeceğinizi belirlemenizi tavsiye ederim. Intermittent fasting (aralıklı veya fasılalı oruç) konusunu incelemenizi sonra da özel bir sağlık sorununuz da yoksa doktorunuza danışarak bunu uygulamanız hem yağ yakımını hızlandıracak hem de yiyeceklerden alacağınız keyfi artıracak.

Protein konusunda yağlı kuzu eti, peynir (Muratbey Kaşkaval ve Lor harika, yağ oranları da yüksek protein de), yumurtadan bulut ekmek yapabilirsiniz veya fransız omleti (bu sıradan bir yumurta yemek gibi olmuyor), pastırma, füme et, hindi füme. Hindi fümenin arasına kaşar peynir veya pastırmanın arasına lor peynir sarıp mini sandviç yapabilirsiniz.

Bu arada geçmiş olsun tekrar negatifle atlatmışsınız. Spor ve iyi beslenme ile en iyi yoldasınız.
    Hayir siz ustadsiniz
    Akil akildan ustundur derler
    Onerileriniz icin tesekkur ederim
    Ozel sektorun kurbani olarak genelde fastfood takiliyordum
    Abur cubur coktu
    Bunlari kestim
    Hanim sagolsun zaten dikkat etmemi istiyordu destek oluyor
    Ama bu hengamede ozel birseyler hazirlamak zor geliyor ama yapacagiz care yok
    Tekrardan tesekkur ederim
    Syg

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Haşlanmış yumurta.
    Tek lokmada gider
    Günde iki tane.
    O tamam
    Her sabah hap gibi yutuyorum iki yumurtayi ama mudurem yetmez diyor
    Daha fazla protein almalisin dedi
    Bana igrenc yemekler onerdi 😀

8.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sn. Webster öncelikle üstad değilim bana da doğrudan sormamışssınız ama benzer süreçten geçmiş biri olarak yazmak istedim.

Çok doğru öneriler.Aynen katılıyorum.

Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •