Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Eıb nin 0,22 si hisselerden gelecek yine. Üzerine de Bi 0,1 koyarsa 0,32 gelmesi muhtemel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    üstadlarım size bir sorum olacaktı:

Yabancı hisse fonlarını takip edemiyorum ve zaten tefasta iyi sayılabilecek 1 2 tane var. Onları satıp bir yerli fon yerine koyabilir miyim sizce? Mesela TCD koysam. Gördüğüm kadarıyla altın veya petrol de taşıyor. Ne dersiniz bu konuda?
    Yanlız Tcd degisken olduğu için stopaj var bir de riski oldukça yüksek.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eıb nin 0,22 si hisselerden gelecek yine. Üzerine de Bi 0,1 koyarsa 0,32 gelmesi muhtemel

Üstad blcyt -10 yaptı onu hesaba kattınız mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Son dagilim raporlarina gore tahmini gun sonu ;

ACC 0,24%
    EID 1,15%
    FPH 0,82%
    GL1 -0,48%
    GMR 0,93%
    MAC 2,31%
    MPS 0,27%
    TCD 0,79%
    TKF 1,99%
    TTE -1,99%
    YDI 0,73%
    TZD 0,91%
    ZPE -0,26%
    RBH -0,20%
    TLH 2,71%
    KPC 0,72%

XU100 0,93%

XTUMY -0,41%

Not: Mps , Tlh , tte , tzd , ydi , zpe vaktim olmadigi icin henuz guncel degil. Onlarida guncelledikten sonra tabloyu paylasima acacagim. Yabanci fonlari guncellemek icin vaktim olur mu bilmiyorum cunku oldukca fazla emek ve vakit istiyorlar. Herkese bol kazanclar dilerim , iyi aksamlar.
    Hocam çok teşekkür ederim. Emeğiniz boşa gitmez umarım, bol kazançlar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Yanlız Tcd degisken olduğu için stopaj var bir de riski oldukça yüksek.
    Yabancı hisse fonlarında da var stopaj.
    Yabancı hisse fonları ve TCD aslında apayrı kulvardalar.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Üstad blcyt -10 yaptı onu hesaba kattınız mı?
    Eyvah o gözümden kaçtı

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    marmara capitalin kendini tanıttığı yazıda tamamen bağımsız bir kurum olduğu, hiçbir borsa şirketi, aracı kurum, banka vb ile çıkar ilişkisi içerisinde olmadığı, yatırım tercihlerini kendi hür iradesiyle verdikleri yazıyor. Bu konu aslında çok önemli. Tacirlerde de benzer durum var.
    Şimdi hedef portföyün arkasındaki yapıya bakıyorum, info yatırım, seykm, ideas, hdfgs bunların birbirleriyle ticari (yatırımsal) ilişkileri mevcut. Ve içeriğini öğrenemediğiz bir fon var ortada. Elbette tüm içeriğinde bu hisseler yoktur çünkü hsyf lerde fonların alım yapabilmesi için belli kısıtlamalar mevcut. Ancak fonun içeriği artık açıklanmalı. 300 milyon üzeri portföyü ve 9000 üzeri yatırımcısı olan bir fon sığ hisselere yatırım yapmıyorsa portföyü açıklamanın kimseye bir zararı olmaz. Açıklamalarından, aldığı temettüye bakarak portföyünde alarko olduğunu gördük zaten. Bu bilginin kime ne zararı olabilir ki?
    Ben portföyü görene kadar nnf eklemeyi bıraktım hatta bir miktarda azalttım.
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    Nefilim deki iş bağılsallığı bende biraz kaşıntı yaptı...
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu yazıyı Google translate ile mi çevireceğiz?

gügülün bu çeviri içün henüz öyle gelişmiş nöral bir algoritması yok. imkansız şu an... baktın gügül nöral algoritma ile kendini geliştirdi çevirebilir hale geldi... çaresi var bu sefer yazım tarzımı değiştiririm şakkk diye... önce bi şaşırır nasıl yani olamaz şaka yapıyor herhalde der , sonra bi daha değiştiririm bi daha bi daha , çil yavrusu gibi dağılır gügül...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    üstadlarım size bir sorum olacaktı:

Yabancı hisse fonlarını takip edemiyorum ve zaten tefasta iyi sayılabilecek 1 2 tane var. Onları satıp bir yerli fon yerine koyabilir miyim sizce? Mesela TCD koysam. Gördüğüm kadarıyla altın veya petrol de taşıyor. Ne dersiniz bu konuda?
    değerli yurttaşım ; TCD yi eğer tek bir seferde yüklü alacak iseniz 1 yıl üzeri vadede beklemeyi de kabullenmişsinizdir demek ki diye algılarım ben ve şahsım ... yok biriktireceğim diyorsanız , diyecek bir sözüm olmaz ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •