Sayfa 621/865 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 6913 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Teşekkürler Ganalı

2. herkes kendi kararını versin. Ama kademeli almak veya satmak en mantıklısı bence. Malın 1/3 ünü satıp beklemek eğer geri gelirse tekrar alttan maliyetlenmek veya giderse 1/3 parayı başka bir hissede değerlendirmek gibi mesela. Bir de tüm paranın tek senette olması yerine farklı sektörlerde olmak kaydıyla 2 veya 3 e bölünmesi faydalı olabilir. Yt değildir.
    Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan

3. valla arkadaslar bende beklıyorum bu haraketler cok zayıf ama vardır patronumuzun bı bıldıgı

4. Milletin ıkınıp sıkılıp çıkmasını beklemek kadar normal bir şey yok bence. Bu şekilde yatay devam etmesi her gün tavan yapmasından daha iyi çünkü bölünme ne zaman olacağı belli değil. 20 gün de olur 40 gün de. Hissenin uzaya gidecek hali yok biraz gerçekçi olalım. Ama son 2 senesi 250 den düşmemiş bir hisse bana buralarda bölünecek gibi gelmiyor. Tabii ki ytd.

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. alcar tavan bryat tavan egeen tavan ,25 bedelsiz haberini patlatmış olan kartn %300 primle bu iş bu kadar dahası yok diyor. ben inanmıyorum bu işin bittiğine. daha düşerse de bedelsiz sevdamıza zarar ettik deriz napalım
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    alcar tavan bryat tavan egeen tavan ,25 bedelsiz haberini patlatmış olan kartn %300 primle bu iş bu kadar dahası yok diyor. ben inanmıyorum bu işin bittiğine. daha düşerse de bedelsiz sevdamıza zarar ettik deriz napalım
    Bu jhissenin son dönem net kar 90 milyon. Yıl sonu 130 milyon olsun. Ona göre normal şartlarda bu hisse 2.5 milyar piyasa değeri olur. Fazlası spekülatif. 2.5 milyar /75 milyon (yeni sermaye). İşte hedef fiyat budur. Kim nederse dedin yükselebilir de. Ama eninde sonunda bu değerlere belki daha aşağıya iner..

7.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Sevgili dostum bu kağıdın önce patronunu tanımalısın adam borsadan zengin oldu benim ilk hedefim 3000 bindi ama SPK kararları işi bozdu bından sonra ne olacağını kestirmek güç herkes kendi kararını vermeli para senin paran risk senin riskin şirket sağlam güçlü çalışan bir şirket içi boş değil yani uzun vade her türlü kazanırsın zaten Ünal kağıttan vazgeçilmesin diye bedelsizi düşük tuttu
    Aynen katiliyorum. Benimde hedefim 2500 du ama brut takas dengeyi bozdu. Bu civarlardan bolunmeye girecegiz gibi. Egeen de muhtemelen iceriden haber alindi. Bedelsiz yapmis hisseyle ayni fiyata geldi neredeyse.

8. İlk defa böyle bir hedef fiyat analizi gördüm....ucuz pahalı görecelidir...piyasa değeri/kâr = hedef fiyat....

Bu pencereden bakıp hangi hisselere yatırım yaptığınızı gerçekten merak ettim...

Ha ben demiyorum karton ucuz yada pahalıdır...

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...

Sayfa 621/865 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •