Sn, Black mirror
Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Tabloya IPB yi eklemeniz mümkün müdür? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn, Black mirror
Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Tabloya IPB yi eklemeniz mümkün müdür? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Msci em -1,1
Afs de ~-1,24
Usd bazlı. MSCI China da -3 den fazla. Tencent ve Alibaba ile ilgili bir haber mi vardı düşüşlerin en büyük kaynağı burası. Her iki endekste de ağırlığı en yüksek şirketler. Yada bunlar da global teknoloji trendinden etkileniyor.
mps'ye portföy yönetici değişim nedenini, neden kazanan kadronun bozulduğunu, son dönemdeki tepetaklak performansın nedenini ve farkında olup olmadıklarını vs. sormak için dün mail attım, ulaşmaya çalıştım, dönmediler.
ben artık çıkardım elden ama eldeki az sayıdaki iyi fondan biriydi, biraz öğrenmek istedim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Teknolojilerde ciddi bir trend donusumu var cikan para bist 30 a kayiyor dun yan tahtalardanda para cikisi oldugunu yerli yatirimcinin bist 30'a ufakda olasa kaydigini gorduk bakalim bu sekilde nereye kadar devam edecek. Acikcasi ben cok uzun surecegini dusunmuyorum.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”
Yer İmleri