Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Sn, Black mirror
    Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Tabloya IPB yi eklemeniz mümkün müdür?
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Son dagilim raporlarina gore tahmini gun sonu ;

ACC0,24%
    EID1,15%
    FPH0,82%
    GL1-0,48%
    GMR0,93%
    MAC2,31%
    MPS0,27%
    TCD0,79%
    TKF1,99%
    TTE-1,99%
    YDI0,73%
    TZD0,91%
    ZPE-0,26%
    RBH-0,20%
    TLH2,71%
    KPC0,72%

XU1000,93%

XTUMY -0,41%

Not: Mps , Tlh , tte , tzd , ydi , zpe vaktim olmadigi icin henuz guncel degil. Onlarida guncelledikten sonra tabloyu paylasima acacagim. Yabanci fonlari guncellemek icin vaktim olur mu bilmiyorum cunku oldukca fazla emek ve vakit istiyorlar. Herkese bol kazanclar dilerim , iyi aksamlar.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    altin fonları gram altin gibi mi usd try düşünce fon da düşüş olur mu direk ons altına bağlı fon var mi

ayni sekilde yabancı bfy fonları usd try düşerse etkilenir mi

teşekkürler

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Altın fonları gram altın fiayyina endeksli. Gram altın kadar kazandırmaya bilir. Ons altına bağlı fon yok diye biliyorum.
    Özel fonlar dışında bütün fonlar türk lirası ile alınıp satılıyor o yüzden döviz fiyatlarından etkileniyor

3.  Alıntı Originally Posted by gia Yazıyı Oku
    Sn, Black mirror
    Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Tabloya IPB yi eklemeniz mümkün müdür?

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    IPB nin hisse tarafını tabloya koysak bile türev tarafı nedeniyle tahmini neredeyse imkansız bir fon. Strateji olarak da serbest fon mantığında yöneteceğiz demişlerdi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Msci em -1,1
    Afs de ~-1,24

Usd bazlı. MSCI China da -3 den fazla. Tencent ve Alibaba ile ilgili bir haber mi vardı düşüşlerin en büyük kaynağı burası. Her iki endekste de ağırlığı en yüksek şirketler. Yada bunlar da global teknoloji trendinden etkileniyor.

5. mps'ye portföy yönetici değişim nedenini, neden kazanan kadronun bozulduğunu, son dönemdeki tepetaklak performansın nedenini ve farkında olup olmadıklarını vs. sormak için dün mail attım, ulaşmaya çalıştım, dönmediler.
    ben artık çıkardım elden ama eldeki az sayıdaki iyi fondan biriydi, biraz öğrenmek istedim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Msci em -1,1
    Afs de ~-1,24

Usd bazlı. MSCI China da -3 den fazla. Tencent ve Alibaba ile ilgili bir haber mi vardı düşüşlerin en büyük kaynağı burası. Her iki endekste de ağırlığı en yüksek şirketler. Yada bunlar da global teknoloji trendinden etkileniyor.
    Alibabanin bir halka arzi Çin hükümeti tarafından engellenmişti diye okumuştum. Bende olmadığı için detayları takip etmedim.

Çinde ayrıca teknoloji milyarderleri ve hükümet arasında son zamanlarda bir tatsızlık var sanırım.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    mps'ye portföy yönetici değişim nedenini, neden kazanan kadronun bozulduğunu, son dönemdeki tepetaklak performansın nedenini ve farkında olup olmadıklarını vs. sormak için dün mail attım, ulaşmaya çalıştım sormak için. dönmediler.
    ben artık çıkardım elden ama eldeki az sayıdaki iyi fondan biriydi, biraz öğrenmek istedim.
    Maalesef maillere cevap vermiyorlar. Portföy neden bu kadar kalabalık onu da sormak isterdim.

KPC, RBH var rakipleri. Qinvest ve Hedef Portföy de bir şeyler yapacakmış. Rakipleri oluşuyor dikkat etmezlerse işleri zor.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Teknolojilerde ciddi bir trend donusumu var cikan para bist 30 a kayiyor dun yan tahtalardanda para cikisi oldugunu yerli yatirimcinin bist 30'a ufakda olasa kaydigini gorduk bakalim bu sekilde nereye kadar devam edecek. Acikcasi ben cok uzun surecegini dusunmuyorum.

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •