Sayfa 721/1006 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    aç kapa her zaman müspet sonuç vermiyor, benimki 13 idi, 12'ye gerilemişti. sonra da nkolay a göndermiştim.
    mt de cevap vermedi,
    12 olan akşam düzeliyordu eğer ilk hoş geldin ise.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    düzelmedi, dediğiniz gibi ilk hoşgeldin değildi. ama ilk hoşgeldin olmamasına rağmen 13 e güncellenmişti.
    garip bir sistemleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    bu ilk yada ikinci nasil hesap ediliyor .1 sene once yararlandim ben .simdi de 14 den yararlaniyorum... 15.50 olunca yararlanamiyorsun .e ben 14 orani aldigimda ilk degildi.arti mt ler bilgisiz .degisim olmaz deniyor ac kapa yapinca 12 ye dusuyor.20 senedir subesi karsimda 2 adim tam ..iceri girmedim .dusunun calisanlarin guler yuzlulugunu ve is bilirligini ..)

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    emmi, dayı,hala,teyze hesap açıp marifet hesap yapamıyacağımıza göre siz % 15.50 oranı alabildiniz mi ?
    Birkaç gün içerisinde sistemi tarayıp eski müşterilerin oranını düşürüyor şeklinde mesaj yazdı arkadaşın biri. O yüzden cesaret edip aç-kapa yapamadım, durup dururken %12lere filan düşer diye korktum

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Birkaç gün içerisinde sistemi tarayıp eski müşterilerin oranını düşürüyor şeklinde mesaj yazdı arkadaşın biri. O yüzden cesaret edip aç-kapa yapamadım, durup dururken %12lere filan düşer diye korktum
    bende MT mesaj attım yeni orana güncelleyebilirmisiniz diye henüz dönüş olmadı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bende MT mesaj attım yeni orana güncelleyebilirmisiniz diye henüz dönüş olmadı.
    Ben de 2 gün önce Fibabank'tan kiraz hesap açmak istediğimi belirttim, gün içerisi dönüş yapacak dediler olmadı, ertesi gün tekrar aradım yine gün içerisi mutlaka arayacaklar dediler yine aramadılar, bunların şımarıklığından umarsızlığından illallah geldi artık, yarım puan için afralarını tafralarını çekiyoruz

7. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. alan alıyor işte .
    ben şube müdürüne sordum, olmuyor dedi.

Sayfa 721/1006 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •