Sayfa 724/1006 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. 19 kasımda tüm sorularımızın cevabını alacağız. 500 puan ve üstü arttırım ve devamında faiz indirimlerinde acele edilmemesi önemli. Yoksa bu görevden almaların hiç bir anlamı kalmaz. Dolar kaldığı yerden yükselmeye devam eder. Piyasanın aksine harekette dolar hedefim 1 yıl içinde 11.75, piyasa dostu müdahalelerde hedef kısa vadeli 7.20, 1 yıl vadeli 6.00

2. Bu hafta 7.96 seviyesine dikkat etmek lazım, altında kalırsa yüksek faiz artışı fiyatlanıyor demektir.

3. Bugün swap limitlerinide biraz daha arttırdılar, eğer faizleri düşük tutarlarsa, piyasa dolarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynar.

4. Şimdi piyasa Berat Albayrak'ın istifasını olumlu görüp mü 8.50 den 8.00 a gevşedi, Naci Ağbal'ın “Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır” sözüne mi gevşedi anlamadım hala. 19 kasım'da yapılabilecek faiz artırımı mı fiyatlanıyor tam olarak herşey yine kapalı kutu oldu

5. Şu kesin yine mevduatçıları zararda
     Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Şimdi piyasa Berat Albayrak'ın istifasını olumlu görüp mü 8.50 den 8.00 a gevşedi, Naci Ağbal'ın �Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır� sözüne mi gevşedi anlamadım hala. 19 kasım'da yapılabilecek faiz artırımı mı fiyatlanıyor tam olarak herşey yine kapalı kutu oldu
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bugün 7.87 yi gördü ama alınacak en dip nokta 7.90 oldu,
    Yarın satılacak en üst nokta 8.20 olsa,
    birileri 7.78 den aldım, 8.22 den sattım diyebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    faiz düşerse, enflasyon düşer düşüncesinin çöktüğünü cumhurbaşkanı kabul etti. Piyasa kurallarına dönme sözü verdi, olan bu.
    Unutmayın faiz sebep, enflasyon neticedir. Biz bunu aşacağız. Hedeflerimize ulaşmakta kararlıyız. Vatandaşımızın satın alma gücünü korumak, gelir dağılımını daha da iyileştirmek buna bağlıdır ve bunu başaracağız. Bakanımız ve Merkez Bankası yeni başkanının hedeflemesini temel amaçlarımıza uygun şekilde istikrarlı, şeffaf, öngörülebilir bir seviyeye getirecekerine inanıyorum.

https://www.bloomberght.com/cumhurba...onustu-2268416

nasıl kabul etti üstadım anlamadım.

8. Üstadlar, İnternetten TEB merifetli için başvuru yaptım. Sonrasında birileri gelip formmu imzalatacak? Süreç nasıl olacak bilen biri aydınlatabilirmi?

Bu arada dolarcılık oyununda sonuna geldik sanırım. Çevremdeki çoğu kişi satmaya başladı. Benim görüşüm bu kadar olaydan sonra yükselmediyse dolara 10 lira 15 lira olacak diyenler hayal satıyor. Hele o youtubeda konuşan ne olduğu belli olmayan adamlar yokmu.

Sayfa 724/1006 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •