Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Biraz önce göz ucuyla baktım YKB tavandı ve başka bankalar da %7-8 civarı artıdaydı. İlk defa büyük bir banka hissesini tavan gördüm, belki daha önce olmuştur ama ben görmemiştim, şaşırdım, mac yine iyi + açıklar herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Tüm bu süreci en iyi okuyan haydar acun ve mac fonu oldu...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Tüm bu süreci en iyi okuyan haydar acun ve mac fonu oldu...
    macın sırası gelecek diye yazdım üstat, bir itibarı çok görmeyin artık

4. Xbank +8,76
    x30 +4
    x100 +3,1
    xtumy +0,53
    xbana +0,36
    xinsa -0,41
    xyort -1,36
    zpykat +1,35
    kat50 +0,99

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    macın sırası gelecek diye yazdım üstat, bir itibarı çok görmeyin artık
    borcum olsun size daha önce itibar verdiğim için şuan sistem izin vermedi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Demekki nnf u30 hissesi taşımıyor. ben şunu beklerim iyi bir fon yönetiminden, konjonktüre uygun olarak hisse giriş ve çıkışları. Mesela bu ay tkf tupraş ekledi, thy, sise arttırdı. portföyünde u30 hisseleri de var. o nedenle nnf yönetiminin tacirler ekibinden özel ders alması lazım.
    tkf bugün de nnf den başarılı performans verecektir.
    ilk zamanlar endeksi üçe dörde katlayıp bir numaralı hsyf olacağı izlenimi verdikten sonra son üç haftadır endeksin ciddi anlamda gerisinde kalmaya başladı. en uzun vadeli üç aylıkta dahi TKF'ye yetişemedi. ilk zamanki büyü, kesinlikle bozuldu. yine de iyi fondur eyvallah ama rakipleriyle rekabet edecek artık. kafadan bir numara olamayacağı anlaşıldı. bu akşamki duruma göre nnf ağırlığımı azaltacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    borsa böyle artmaya devam ederse ıpb fiyatını sıfırlar sanırım
    yazdım dün fon aktif olarak yönetiliyor mu diye?
    cevap alamadım.
    bugün de kendilerine teşekkür ettim bugünkü getiri ile aktif yönetip yönetilmediğini anladım yazdım.
    fon konusunda ilk defa yanıldım...
    belki ileride iyi olacak ama tutumlarını hiç beğenmedim, iş adresi mailinden yazdım bir de.
    bir de bunların serbest fonlarını alacaktım, ya da özel portföy yönetimini.
    hayatta gitmem kendim yönetirim daha iyi...

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ilk zamanlar endeksi üçe dörde katlayıp bir numaralı hsyf olacağı izlenimi verdikten sonra son üç haftadır endeksin ciddi anlamda gerisinde kalmaya başladı. en uzun vadeli üç aylıkta dahi TKF'ye yetişemedi. ilk zamanki büyü, kesinlikle bozuldu. yine de iyi fondur eyvallah ama rakipleriyle rekabet edecek artık. kafadan bir numara olamayacağı anlaşıldı. bu akşamki duruma göre nnf ağırlığımı azaltacağım.
    evet sn hayrani ben son 3 gündür hergün satış yaptım azar azar. belli bir miktarı son şans olarak tutacağım. eğer relatif getiri sıkıntısı devam ederse sıfırlayacağım.

Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •