tkf ve mac'ın ayağına taş değmesin hakkaten. 5 yıldır böyleler. çok uzun zamandır taşıyorum. zaman geldi çimentolar, başka zaman bankalar, neler neler yürüdü. ama onca yıldır, bir ay sonra portföyüne baktıgımda çoğu zaman yürüyen sektöre geçtiklerini gördüm.
bunlara gözümüz gibi bakmak lazım. her koşulda relatif yaptılar. 1 -1 buçuk ayı cok nadir geçti kötü dönemleri.
bunlara nnf'de katılacak. hiç şüphem yok. hatta 2-3 aday daha var. nnf ilk ay endeksi o kadar geçti ki bu ayki zayıflıgı hoş görülecek kadar küçük bir eksi relatif.
ama arındırmadan, bulandırmadan gitmeli. neyse o. kötü olduğu gün bugün kötüydük ama iyi olacak diyebilmeli.
çabuk sinirlenmemek gerek, fazla da sabretmemek gerek. benim kişisel görüşüme, ve deneyimlerime göre, 3-4 ay optimum süredir, portföy yöneticisi değişmişse 1 aydır ideal süre, kötü senaryoda bekleme süresi olarak hisse yogun fonda.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri