Sayfa 767/1043 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. afyon çimentoda baskı devam ediyor yaarın ve cuma günü bu baskı kırılmalı alenen gözlemliyorum ..afyonsa ise bu sallar gider sabretmek lazım sonra yetişemeyiz hızına YTD

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon çimentoda baskı devam ediyor yaarın ve cuma günü bu baskı kırılmalı alenen gözlemliyorum ..afyonsa ise bu sallar gider sabretmek lazım sonra yetişemeyiz hızına YTD
    İyi geceler hocam hoşgeldiniz yorum için teşekkürler

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon çimentoda baskı devam ediyor yaarın ve cuma günü bu baskı kırılmalı alenen gözlemliyorum ..afyonsa ise bu sallar gider sabretmek lazım sonra yetişemeyiz hızına YTD
    Merhabalar , çimentolar içinde en ucuz kalanı. Diğerlerinin çoğu bugün tavandi . Bunun sırası gelecek . Bundan ucuzu yok.

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar , çimentolar içinde en ucuz kalanı. Diğerlerinin çoğu bugün tavandi . Bunun sırası gelecek . Bundan ucuzu yok.
    bu gün özellikle tezgah yaptı bubi tuzağımı desem ayu tuzağımı desem bilemedim yarın ve cuma belli olacak bakalım ayının modelimi? boğanın boynuzlarımı ?

5. Hocam SNGYO hakkinda düşünceleriniz nedir yüklü bir giriş yapmayı planlıyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum ??

6. ODAS ISGYO KARSN MNDRS VE LİDFA YARIN İÇİN ekranıma aldım izlicem kesinlikle ytd

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu gün özellikle tezgah yaptı bubi tuzağımı desem ayu tuzağımı desem bilemedim yarın ve cuma belli olacak bakalım ayının modelimi? boğanın boynuzlarımı ?
    Bolu çimento da yapmıştı. Biz bekledik fiyat ucuzdu . Şimdi en ucuz Afyon duruyor . Iner, cikar . Bekleyeceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hocam SNGYO hakkinda düşünceleriniz nedir yüklü bir giriş yapmayı planlıyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum ??
    bence zirvede bulaşılıcak durumda değil YTD

Sayfa 767/1043 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •