Sayfa 604/1004 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Olurda dolar 2002/2015 arasında olduğu gibi trend dönüşümü yaşarda 6.50 lere oturursa
    önümüzdeki 5 senede bulunan gaz ve bulunabilecek gazlar devreye girince cari açığımız düşer
    yabancının yukarıdan sat yıllar sonra ucuzdan yerine ky ve operasyon yap kısır döngüsü bitmeli, biter inşaallah.

thy'deki hareketin sebebi bence aşıdan ziyade dolar düştükçe tl bazında borcunun düşmesidir.

2. son çeyrek bilançolarıyla dikkat çeken uzun vadede durumu daha da iyiye gidecek hisseler
    aksen
    aksa
    arsan
    bucim
    doaş
    egser
    gentaş(artık pahalı hisse olmadık fiyatlara da gidebilir)
    özçelik
    otokar
    sarkuysan

3. Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dostum anlamadığım,

- Satış gelmeyecekse maratoncular nasıl dökülecek? 34 üstünde mi döküleceğini düşünüyorsun? 34 'e kadar mı?

- Sen böyle yazdıktan sonra buradaki maratoncular dökülür mü? Yoksa buranın dışında da maratoncu var mı bildiğin?
    Dökülecek dostum, sebebi fiyatlamaya inanmayacak...10/12 TL de olduğu gibi...
    Yazmamın bir önemi yok, yatırımcı kendine inanır. Ben her zaman yazıyordum ama nelerin döküldüğüne inanamazsın 9 tl civarı ve 13,50 TL ye kadara ....
    50/100 bin lotlardan bahsetmiyorum,. 300 bin x bir mal,. 400 bin x bir mal ve 1 milyon x bir mal....dediğim maliyetlerde döküldü..
    Bundan sonra dökülenler tahtayı etkileyemez, o nedenle satmak isteyenlere izin verilmeli...
    El değişim yaşanmalı.
    Saygılar bol kazançlar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dökülecek dostum, sebebi fiyatlamaya inanmayacak...10/12 TL de olduğu gibi...
    Yazmamın bir önemi yok, yatırımcı kendine inanır. Ben her zaman yazıyordum ama nelerin döküldüğüne inanamazsın 9 tl civarı ve 13,50 TL ye kadara ....
    50/100 bin lotlardan bahsetmiyorum,. 300 bin x bir mal,. 400 bin x bir mal ve 1 milyon x bir mal....dediğim maliyetlerde döküldü..
    Bundan sonra dökülenler tahtayı etkileyemez, o nedenle satmak isteyenlere izin verilmeli...
    El değişim yaşanmalı.
    Saygılar bol kazançlar

craps, pawnstar, svilengrad
    Teşekkürler dostum...

Çok haklısın, fiyat yükselince olaya para olarak bakınca, miktar yükselince panik algısı oluşacaktır... Ne kadar inansa da satışa yönelime karşı koymak zor...

İnşaAllah maratona devam edenlerden oluruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. teknosa ile otokar da deuche fena olmayan alımlar yapmış, teknikte sıkışma oluşuncaya kadar toplayacaklarını düşünüyorum.

8. Ön görünüze güveniyorda önümüzdeki dönemde dolar düşecek diye inanıyorsanız dolar borçlu firmaların hisselerini tercih edebilirsiniz(thy o tür hisselerin en dikakt çekeni)
    bu durumda döviz artısı olan firmalar cazibesini kaybedecektir.

Sayfa 604/1004 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •