Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1356 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu sene bedelli senesi oldu bunu başlatan vkfyo ve kent hisseleri oldu ikisinin ortak özellikleri dolaşımdaki hisse sayısının az oluşuydu bu hisseler yaklaşık 10-15 kat değerlendiler borsada bedelli furyası başladı bazı uyanık patron şirketleride bu furyadan yararlanıp bedelli yaptı bazıları yatırımcıya fazla kazandırmadıki normaldir. burada asıl kilit dolaşımdaki hisse sayısının az olmasıdır bu tip şirketlerde hareketler çok daha kolay oluyor.Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever derken bunu kastettim burada yapılan işlem dolaşımdaki hisse sayısını azaltmaktadır ve bu hertürlü yatırımcı için ilgi çekici bir işlem olacaktır.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Bu sene bedelli senesi oldu bunu başlatan vkfyo ve kent hisseleri oldu ikisinin ortak özellikleri dolaşımdaki hisse sayısının az oluşuydu bu hisseler yaklaşık 10-15 kat değerlendiler borsada bedelli furyası başladı bazı uyanık patron şirketleride bu furyadan yararlanıp bedelli yaptı bazıları yatırımcıya fazla kazandırmadıki normaldir. burada asıl kilit dolaşımdaki hisse sayısının az olmasıdır bu tip şirketlerde hareketler çok daha kolay oluyor.Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever derken bunu kastettim burada yapılan işlem dolaşımdaki hisse sayısını azaltmaktadır ve bu hertürlü yatırımcı için ilgi çekici bir işlem olacaktır.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sefer ruchanlar cıddı prım yapmaya bilir. Spk bültende ky koruma amaclı bilgilendirme yapma sartı verdi. Aynı zamanda hisse süreklli brüt takasta. Dün carfur almak istedigimde aracı kurumum aldırmadı .Kredili malını boşalt , hesabındaki hisselerden sat sonra carfur al dedi!(günlük hacmim 20m)
    ayrıca şunuda ekledi carfur karsılıgında teminat 0!!!! yani açıga al sat yapamazsın diyince alamadım.
    ?
    ?
    ? Yukarda yazdıklarımla ben ne demek istedim?
    hisseyi mi kötüledim ? hayır
    Topiclerde tanıdıgım ve carfur almasına vesile oldugum arkadaslar var dikkatli olun operasyon devam ediyor evet ama bu malda birilerine satılacak. Ama kime?
    Not: carfur 3 e katladı bence daha yolu olmalı.Beni düşündüren sey bilgilendirme yapıldıgında bu riske kim girecek(ky bakısından baktım)
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Bu sefer ruchanlar cıddı prım yapmaya bilir. Spk bültende ky koruma amaclı bilgilendirme yapma sartı verdi. Aynı zamanda hisse süreklli brüt takasta. Dün carfur almak istedigimde aracı kurumum aldırmadı .Kredili malını boşalt , hesabındaki hisselerden sat sonra carfur al dedi!(günlük hacmim 20m)
    ayrıca şunuda ekledi carfur karsılıgında teminat 0!!!! yani açıga al sat yapamazsın diyince alamadım.
    ?
    ?
    Topiclerde tanıdıgım ve carfur almasına vesile oldugum arkadaslar var dikkatli olun operasyon devam ediyor evet ama bu malda birilerine satılacak. Ama kime?
    Not: carfur 3 e katladı bence daha yolu olmalı.Beni düşündüren sey bilgilendirme yapıldıgında bu riske kim girecek(ky bakısından baktım)
    Alt pazardaki her hisseyi alırken karşımıza bilgilendirme metni çıkıyor ve onaylıyoruz. Evet hissenin teminat oranı 0. Yani paran varsa alabiliyorsun kredili islem yapamıyorsun. Açığa satış zaten sadece BIST 30 için var. Bu bilgiler basit bilgiler günlük 20 M hacmi olan birisinin bu bilgiyi daha yeni aracı kurumundan öğrenmiş olmasına açıkçası ben şaşırdım.

Not; ben hisseyi ovdum mu pazarladim mi? Hayir. Sadece var olan durumu söyledim. Hiçbir hisse ilelebet yükselmez ve ilelebet düşmez. Gerçekçi beklenti nedir nereye gider benim ongorum yok. Al sat tut tavsiyesinde bulunmak zaten haddine değil.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Alt pazardaki her hisseyi alırken karşımıza bilgilendirme metni çıkıyor ve onaylıyoruz. Evet hissenin teminat oranı 0. Yani paran varsa alabiliyorsun kredili islem yapamıyorsun. Açığa satış zaten sadece BIST 30 için var. Bu bilgiler basit bilgiler günlük 20 M hacmi olan birisinin bu bilgiyi daha yeni aracı kurumundan öğrenmiş olmasına açıkçası ben şaşırdım.

Not; ben hisseyi ovdum mu pazarladim mi? Hayir. Sadece var olan durumu söyledim. Hiçbir hisse ilelebet yükselmez ve ilelebet düşmez. Gerçekçi beklenti nedir nereye gider benim ongorum yok. Al sat tut tavsiyesinde bulunmak zaten haddine değil.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mesele yeni ögren değil, ki konuya vakıfım. spk onayı cıktıgında yatırımcının bilgilendirilmeli dedi. hisse rakam olarak ne olur bılemem ama yatırımcı çekebilir mi? daha yüksek fiyatlardan başka birisine verilebilir mi? neyse bol kazançlar herkese
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

5.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Mesele yeni ögren değil, ki konuya vakıfım. spk onayı cıktıgında yatırımcının bilgilendirilmeli dedi. hisse rakam olarak ne olur bılemem ama yatırımcı çekebilir mi? daha yüksek fiyatlardan başka birisine verilebilir mi? neyse bol kazançlar herkese
    ne demek yatırımcı çekebilirmi,yüksek fiatlardan başkasına satılabilirmi,allah aşkına şu anda bile satılanlar nedir,şirket yeni bir yapılanmaya girmiş,tam 6 sene sonra esas faaliyet karını artıya geçirmiş,her bilanço bir öncekinden iyi gelmeye başlamış,bedelliden gelecek en az 400 milyon parayla banka borçlarını kapatma tahattünde bulunmuş bu nasıl bir yazıdır anlamadımm tam bir carfur artniyetli bir yazı olmuş,almak istemişsin alamamışsın neden alamadın kardeşimm sen orasınıda anlamış değilimm bastırırsın parayı alırsın bu kadar basittt sana yakıştıramdımm bu yazınıııı

O uyarı bulunduğu-işlem yapılan pazar yapısı ile ilgili
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    ?
    ?
    Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
    Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Son düzenleme : mavideniz000; 14-11-2020 saat: 13:13.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •