Sayfa 781/1043 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam ADESE birkac gündür kipirdanma başladı. Hisse için düşünceniz nedir.
    adese önü acık düşüşler alım fırsatı hedefler yüksek daha önce yazdığım hedefi aynen gecerli ilk 6.70 civarları YTD sabırla bekleyen bu fiyatı görür

2. Celik hocam , forum bana kalmıştı. Bugün evde olunca yazdim . Özellikle benim sorum Finanslar iş , vakıf, şeker Finans . Nasıl değerlendirmeniz. Bankalara göre geri kaldılar...

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam , forum bana kalmıştı. Bugün evde olunca yazdim . Özellikle benim sorum Finanslar iş , vakıf, şeker Finans . Nasıl değerlendirmeniz. Bankalara göre geri kaldılar...
    yükseliş bekliyorum gecenki harekette onları baya silkelediler ..örneğin sistem lidfa vermişti ters yaptı ama bu hafta farklı olabilir ..zaten yarın haftalık listeyi şekillendiricem

4. Teşekkürler . Yarin ki listeyi bekliyoruz. Inşallah önümüzdeki haftalarda yabancı alımları devam eder .

Vakıfbankta "günlük operasyonel hisse senedi işlemleri nedeniyle emir girişiniz şu anda gerçekleştirilememektedir" diyor...bu ne demek arkadaşlar? İstediğimiz zaman emir veremiyor muyuz? 10 dk önce verdim yanlışlıkla iptal ettim, sonra tekrar girdiğimde bu hatayı verdi...

6.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    Vakıfbankta "günlük operasyonel hisse senedi işlemleri nedeniyle emir girişiniz şu anda gerçekleştirilememektedir" diyor...bu ne demek arkadaşlar? İstediğimiz zaman emir veremiyor muyuz? 10 dk önce verdim yanlışlıkla iptal ettim, sonra tekrar girdiğimde bu hatayı verdi...
    Emir i iptal ettiğin için olabilir.. yarın tekrar denersin muhtemelen olur bu sefer

7. haftaya cok hisse cıkıyor 73 tane yarın elicem şimdilik iyi geceler

8. 73 tane mi.. maşallah.. inşallah haftaya herkes için iyi bir hafta olur..
    Listenizi bekliycez artık..
    Bist30 dışında hala ederinin çok altında işlem gören sağlam hisseler var..

Sayfa 781/1043 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •