Sayfa 560/883 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

  1. Döviz kan kaybediyor. Bir yandan da Avrupada karantina var. Her ne kadar borsada ralli olsa da bizim hissede beklentiler gerçekleştiği için bir duraklama devri yaşıyoruz. Normal karşılıyorum. Aralık sonundan Şubata kadar hissenin 40 lira üzerinde olacağını hatta Mayısta 50 TL'yi deneyeceğini düşünüyorum. Orta vadede beklemek ve sabırlı olmak gerek. Her konuda hayırlısı olsun. En doğrusunu Rabbim bilir. YTD.

  2. #4474
    Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Döviz kan kaybediyor. Bir yandan da Avrupada karantina var. Her ne kadar borsada ralli olsa da bizim hissede beklentiler gerçekleştiği için bir duraklama devri yaşıyoruz. Normal karşılıyorum. Aralık sonundan Şubata kadar hissenin 40 lira üzerinde olacağını hatta Mayısta 50 TL'yi deneyeceğini düşünüyorum. Orta vadede beklemek ve sabırlı olmak gerek. Her konuda hayırlısı olsun. En doğrusunu Rabbim bilir. YTD.
    döviz kan da kaybetse bugünkü 9.25 fiyatlaması bile iyidir. ekim başında euro 9 lira civarında idi.( 9 aylık bilanço döneminin kapanışı)
    hisse yukarıdaki videoda da açıklandığı gibi her dönemde yüksek karlı ve yine şirket her dönemde ederinin çok altında ucuz fiyatlanıyor. FK/7.50 düzenli ve yüksek temettü dağıtan böyle başka bir hisse fiyatlaması yok.
    hissede kısa vadeli operasyonlar yapan grubun bu fiyatlamada mutlaka etkisi vardır. sığ tahtayı istediği gibi çevirebiliyor.
    ayrıca ana ortağı vestelinde bu fiyatlamada etkisi olabilir(yatırımcı dostu olmadığı sık sık dile getirilir)
    yine de bu değeririni çok altında fiyatlamayı tam olarak anlamak, açıklayabilmek mümkün değil..
    Grafik Yorumcusu

  3. Yılsonu 1050k civarı net kar beklentisi var. 7.5fk da 41 tl değerleme çıkıyor. 2021 büyüme tahminlerini de araştırmak lazım

  4. #4476
    Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201

  5. #4477
    Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201

  6. Biraz daha gerilese üşüşen çok olur.Kimse bilançoya bakarak kağıt almıyor galiba.Neyse bir gün merak edip bakarlarsa farkederler.ytd
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

  7. Burda bir gariplik yok mu biz temettüyü alamadık ancak vestel avans bile olsa temettüyü aldı. 500 milyondu sanırım miktara takılmayalım.

    Bu parayı bir şekilde değerlendirebilir, döviz, faiz vs. Ama avans olarak verildiği için bize faydası olmuyor yanlış mı düsünüyorum ortaklar.

    Avans ne kadar sürede geri alınacak seneye geri alip bize de o miktardan temettü olarak dagıtırmı yada 3 sene sonra mı geri alir

    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Burda bir gariplik yok mu biz temettüyü alamadık ancak vestel avans bile olsa temettüyü aldı. 500 milyondu sanırım miktara takılmayalım.

    Bu parayı bir şekilde değerlendirebilir, döviz, faiz vs. Ama avans olarak verildiği için bize faydası olmuyor yanlış mı düsünüyorum ortaklar.

    Avans ne kadar sürede geri alınacak seneye geri alip bize de o miktardan temettü olarak dagıtırmı yada 3 sene sonra mı geri alir

    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "vestel avans bile olsa temettüyü aldı. 500 milyondu sanırım" bu bilgiye nereden ulaştınız? Paylaşabilir misiniz? Merak ettim.

Sayfa 560/883 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •