Sayfa 783/1043 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by dikyoptera Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhaba! Banka komisyonlarından iyice sıkıldım. Aracı kurum önerebilir misiniz?
    Öncelikle vakıfbank binde 2 kesiyor ve akşamları belli bir saatten sonra emir girişi olmuyor daha önce işlem yaptığım için biliyorum..
    kısaca gereksiz hammaliye olan ky bana gelmesin diyorlar..

ky ye uygun aklıma gelen tacirler var mesela on binde 7,5 (binde 0,75) alıyorlar..ve işlem hacmi 100 bini geçerse 6,75 diye her kademede azalıyor.
    gedik onbinde 7 diye biliyorum..
    yine sanko menkul onbinde 7 alıyor..
    içlerinde işlem kolaylığı hızı ve hesap kontrolü daha iyi olan sanırım tacirlerde ancak komisyonu çok ufak farkla diğerlerinden fazla..
    ama her durumda bankaların komisyonlarının sadece 3 te biri kadar komisyon alıyorlar hepsi..

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Öncelikle vakıfbank binde 2 kesiyor ve akşamları belli bir saatten sonra emir girişi olmuyor daha önce işlem yaptığım için biliyorum..

ky ye uygun aklıma gelen tacirler var mesela on binde 7,5 (binde 0,75) alıyorlar..ve işlem hacmi 100 bini geçerse 6,75 diye her kademede azalıyor.
    içlerinde işlem kolaylığı hızı ve hesap kontrolü daha iyi olan sanırım tacirlerde ancak komisyonu çok ufak farkla diğerlerinden fazla..
    ama her durumda bankaların komisyonlarının sadece 3 te biri kadar komisyon alıyorlar hepsi..
    İşlem hacminize göre imkanlar veriyorlar.. onbinde 7 az bir rakam değil onun yarısını talep edin

3.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Kardeşim ben ziraat kullanıyorum alım satım binde bir alıyor ben 100 000 TL 'lik işlem yapmıyorum şahsen birde sürekli yapmıyorum yaparsam da az miktar .Geçenlerde saklama , bakım komisyonu olarak 0.70 kuruş kesmiş o da değişiyor her ay, eft de kesmiyor.En uygun aracı kurum arıyorsan duyduğuma göre osmanlı az alıyormuş ama ne kadar doğru yanlış bilmiyorum araştır bakalım.
    İlgin için çok teşekkür ederim!

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku

Çok teşekkür ederim, varolun!

5. Osmanlı onbinde 4.25 hacimden bağımsız

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Endeks bu gazla 1500'e gider mi, ne dersiniz? :D

Halk bank benden aylık 400 bin, 1milyon hacim arasına 10 binde 4 alıyor. Matriks bedava.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Endeks bu gazla 1500'e gider mi, ne dersiniz? :D
    Arada kar satışları gelerek yönünün yukarı olacağını düşünüyorum. Burada daha önemli olan hangi hisselerde olduğumuz bence..

Sayfa 783/1043 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •