Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Azerbaycan'a asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    Tetikçi yazar AHMET KEKEÇ ölmüş,vah çok üzüldüm devamlı hükümet programını savunur Muhalefe giydirirdi,üstelik COVİD 19'dan ölmesi ilginç,temennim devamı gelir.

Ekşide şuna rasladım

Değnekçiliğini ve tetikçiliğini yaptığı iktidar işini biraz iyi yapsaydı salgın bu kadar yayılmış olmazdı. iktidarı eleştiren herkesi hedef gösterdiler yıllarca, en aşağılık dil ve üslupla. işte o yarattığın dokunulmazlık gelir sana dokunur sonunda.

"sizin de hiç farkınız yok, ölünün arkasından bıdı bıdı" diyecek olanlar damlar birazdan. yıllarca ülkeye tecavüz etti bu insanlar. gün gelip senin kıymet verdiğin birşeye tecavüz eden kişiyi sen affet istersen, ben etmem. gebersin pislik.

Hazine: Ocak-Ekimde merkezi yönetim
    - Bütçe giderleri 967 milyar TL
    - Bütçe gelirleri 822 milyar TL
    - Bütçe dengesi -145.5 milyar TL
    olarak gerçekleşti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    Ekrem İmamoğluna soruşturma açmışlar Kanal İstanbulu eleştirdiği için ''ŞAŞIRMADIK'',Tetikçiler işbaşında,zaten biri geberdi gitti...Soruşturmada,neymiş,terör,örgütü,adam yahu bizim soyadan koyu Atatürkçü

5. F1 kutlamasında şampanya yerine gazoz mu verilmiş?
    Sözde Laik bir ülkeyiz ama siyasal islam batağına nasıl da batmışız...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğluna soruşturma açmışlar Kanal İstanbulu eleştirdiği için ''ŞAŞIRMADIK'',Tetikçiler işbaşında,zaten biri geberdi gitti...Soruşturmada,neymiş,terör,örgütü,adam yahu bizim soyadan koyu Atatürkçü
    Hani adalet alanında reform yapılacaktı?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    F1 kutlamasında şampanya yerine gazoz mu verilmiş?
    Sözde Laik bir ülkeyiz ama siyasal islam batağına nasıl da batmışız...
    25 nisan 2021'de boşluk var. Vietnam bıraktı.
    26 milyon dolar bedeli verirsek, bir kez daha düzenleyebiliriz ama tüh tam da ramazana denk geliyor.
    Hamilton, bu kez, zemzem suyu ile kutlama yapar artık.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •