Azerbaycan'a asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Azerbaycan'a asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tetikçi yazar AHMET KEKEÇ ölmüş,vah çok üzüldümdevamlı hükümet programını savunur Muhalefe giydirirdi,üstelik COVİD 19'dan ölmesi ilginç,temennim devamı gelir.
Ekşide şuna rasladım
Değnekçiliğini ve tetikçiliğini yaptığı iktidar işini biraz iyi yapsaydı salgın bu kadar yayılmış olmazdı. iktidarı eleştiren herkesi hedef gösterdiler yıllarca, en aşağılık dil ve üslupla. işte o yarattığın dokunulmazlık gelir sana dokunur sonunda.
"sizin de hiç farkınız yok, ölünün arkasından bıdı bıdı" diyecek olanlar damlar birazdan. yıllarca ülkeye tecavüz etti bu insanlar. gün gelip senin kıymet verdiğin birşeye tecavüz eden kişiyi sen affet istersen, ben etmem. gebersin pislik.
Hazine: Ocak-Ekimde merkezi yönetim
- Bütçe giderleri 967 milyar TL
- Bütçe gelirleri 822 milyar TL
- Bütçe dengesi -145.5 milyar TL
olarak gerçekleşti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekrem İmamoğluna soruşturma açmışlar Kanal İstanbulu eleştirdiği için ''ŞAŞIRMADIK'',Tetikçiler işbaşında,zaten biri geberdi gitti...Soruşturmada,neymiş,terör,örgütü,adam yahu bizim soyadan koyu Atatürkçü![]()
F1 kutlamasında şampanya yerine gazoz mu verilmiş?
Sözde Laik bir ülkeyiz ama siyasal islam batağına nasıl da batmışız...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri