Sayfa 789/1043 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sıkıntı yapmayın trend alt desteğinden tepki verdi sadece sabredin daha bu hisseler cok gidecek sadece zamandan sıkıntı yaşarsınız daha 30 lu 40 lı rakamları göreceğiz ytd
    İçime su serptiniz hocam çok teşekkkür ederim acemliğin verdiği sabırsızlığı yaşadığımın farkındayım. Sizinde anlayışlı sabrınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ısyat.uşak,cemas
    ozbal.gsray.zoren
    tektu.alkım.adese
    ozkgy.cusan.petkm
    odas.rheag.karsn.. Olarak kapatıyorum sıralamamı herkese boll kazançlar dilerim
    Hocam takip ediyorum fakat çok yorum yazan biri değilim. Teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için. Haftalık al-satçıyım. Spor hisselerine güvenilmez derdim ama geçen haftaki listenize istinaden Gsray alım-satım listeme girdi işleme başladım ve meyvelerini topladım. Bu hafta da listede olduğunu görmek sevindirdi gerçekten.

3. Celik hocam uzun vadede (10 yıl) çocuklarım için yatırımlık hisselerden Vestel yada Arçelik olabilir mi. Her ay kademeli olarak biriktirmeyi düşünüyorum. Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Meto Yazıyı Oku
    Metro ya bakabilecek bi üstadımız varmı zarardayız
    Umarım hala sabırla bekliyorsunuzdur..

5. Sn Gichin; 10 yıllık için Çelik Hoca ya sordunuz. Ben de izin verirseniz kendi görüşümü belirteyim.. ben de aynı şeyi yapıyorum çünkü..
    Bu strateji için en uygun olanlar;
    Arçelik, Toaso, Vestel, Ereğli, Bağfaş, Kordsa, Hektaş, Deva , Petkim , Çimsa, Akçansa vb. sanayi hisselerini öneririm..

6. Çelik hocam merhaba,
    Ben de aranıza yeni katıldım.
    Paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.
    Herkese bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Umarım hala sabırla bekliyorsunuzdur..
    Bekliyorum aslında satacaktım ama saolsun burda bi arkadaş sabredin dedi iyki etmişim bugün maliyetime geldi

8. Yayla hakkında yorumunuz nedir çelik hocam endekse ragmen çıkmayan nadir hisselerden geçen haftaki takip listenizde vardı sanırım

Sayfa 789/1043 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •