Sayfa 790/1043 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. iyi akşamlar cümleten

2.  Alıntı Originally Posted by Meto Yazıyı Oku
    Yayla hakkında yorumunuz nedir çelik hocam endekse ragmen çıkmayan nadir hisselerden geçen haftaki takip listenizde vardı sanırım
    biraz dinleniyor yeni müjdeleri bekliyor sonrası yukarı sert yükselebileceklerden sıkıntı görmüyorum YTD

3.  Alıntı Originally Posted by gichin Yazıyı Oku
    celik hocam uzun vadede (10 yıl) çocuklarım için yatırımlık hisselerden vestel yada arçelik olabilir mi. Her ay kademeli olarak biriktirmeyi düşünüyorum. Saygılar.
    hangi hisseyi alsanız 10 yıl içersinde elbet yükselir temettü verimliliği güzel olan hisseler seçmek lazım brisa.afyon .vkgyo.goody .ekgyo gibi ytd

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten
    Hoşgeldiniz...

5. çelik hocam beklediğiniz ralli gerçekleşti ancak endeks çok şişmedimi, düzeltme bekliyormusunuz

ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. OZKGY yabancı çıkışı var biraz baskı bundan mı? Bide Ostim 4.07 inerek üzüyor bizi.Kulağını çeksen spek efendinin...

7.  Alıntı Originally Posted by ahmet_74 Yazıyı Oku
    çelik hocam beklediğiniz ralli gerçekleşti ancak endeks çok şişmedimi, düzeltme bekliyormusunuz

ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çelik hocam garan, thy ve vakıfbank yorumu alırsam çok sevineceğim, faiz oranı beklentiniz nedir ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Hayirli aksamlar herkeze,Çelik hocam Alctl ve Prkab ile ilgili yorumlarinizi merak etmekteyim biraz zararim var ve sizin genel önerinizi dinleyip sabirla beklemekteyim fakat yinede ongorulerinizi bilmek isterim,saygilar.

Sayfa 790/1043 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •