Originally Posted by
Oxijen
Ben seni bu hisseden % 100 kar ettin biliyordum baþkent. Öyle paylaþýmlarýn vardý sanki. Bu yazýnla þaþýrttýn beni. Neyse daha çok kazan Ýnþallah.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Zarardayým yazmadým zaten. Þükür yazdýðýn rakamýn çok çok daha üzerinde kardayým ama bu hisseyi almak için sattýðým DYOBY Sattýðým EGSER, Sattýðým Göltaþ ve diðer hisseleri hesaplarsam þu an olmam gereken yerin belki 5 te 1 indeyim diyebilirim. Ýhevada tam 9 yýldýr duruyorum yýllarýmý çaldý o yýlda tuvalet kaðýdý stoklasam bunun kaç katý bende olurdu.
Bu hissede ne kazanýrsam kazanayým þimdikinden ne kadar fazla olursa olsun inan nokta iyi anmayacaðým bu hisseyi. Ve lafýmýn arkasýndayým þarap daðýtacaðým bu hisselerden çýkýnca.
Bu hissede 2014 ve sonrasýnda hisse alýpta maliyeti 0,20 veya 0,30 olanlarda kar mý etti . Bu yýl mart ayýndan sonraki süreçte borsada hisseler neler yaptý neler. Bunlara bakýnca ihlastan para mý kazanmýþ oluyoruz ?
Ýlk Aldýðým Rakamdan Maliyet Düþürmek Ýçin yýllarca hisse topladým þu an ne olursa olsun memnun olmadým olmayacaðýmda.
Benim bir saniyem bile bunlarýn tüm þirketlerinden daha deðerlidir sizlerinde bir saniyesi bunlardan daha deðerledir.
Kendi adýma diyebilirim ki Kul Hakkýndan Rabbim Uzak Etsin. Ýhlas Finans Olayý ve Bu Grup Hisselerinde Caný Yanan Ýnsanlarý Gördükçe Anlýyorum ki Patron çok önemli bir þirket için.
Ýþini bilen dürüst hareket eden patronlarý olan þirketlere yatýrým yapmak lazým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yer Ýmleri