Sayfa 95/117 İlkİlk ... 45859394959697105 ... SonSon
Arama sonucu : 935 madde; 753 - 760 arası.

Konu: SEKFK - Şeker Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bugünde satmış kelek hepsini komple satsın alıcı çok yüzde elli de vesin..verirmi ..on sene sürer satması herhalde..gıdım gıdım satıyor..
    16.11.2020 tarihinde SEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,30-4,31 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 84.326 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklıgımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 16.11.2020 tarihi itibariyle %50,10 sınırına ulasmıştır/asmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır

.................................................. ................................
    umarın 50 nin altına düşmez...

2. son satışlarla 5 milyon 425 bin lot oldu... alıcı spek ise sabrını tebrik etmek lazım...bizim gibi sabırsız değilller...

https://resmin.net/images/2020/11/13...2f85e97dfa.png

https://resmin.net/image/1.anYJq[/QUOTE]

3. 5 milyon lotu küçük yatırımcı almaz. Geçmişinde büyük operasyonlar yemiş bir senet değil. İlk kez oda milli olmak istiyor. Şekerlerin ikisinde de bu istek var. İzliyoruz bakalım ne yapacak.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    5 milyon lotu küçük yatırımcı almaz. Geçmişinde büyük operasyonlar yemiş bir senet değil. İlk kez oda milli olmak istiyor. Şekerlerin ikisinde de bu istek var. İzliyoruz bakalım ne yapacak.
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Aklıma takılan çok ince ayrıntılar var, bence de çok iyi...
    önce banka bedelli açıklamıştı...şimdi faktoring bedelli açıkladı....sekfk bedelli açıklayabilir..

bedellilere bakılırsa herşey olabilir...

5.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    önce banka bedelli açıklamıştı...şimdi faktoring bedelli açıkladı....sekfk bedelli açıklayabilir..

bedellilere bakılırsa herşey olabilir...
    Tabi bunlar birer Qnb olamaz. Zamanında Qnb yi her fırsat izlerdim, dünya çökse 4 lira dünya uçsa 4 lira. Hatta denizle beraber yılda 1 kez hareket eder sonra sakin kalırdı. Meğer bunlar 10 küsür sene hazırlık yapmış. Qnb hala geldiği değeri koruyor. 6 katrilyon kar açıklayanlardan hayır yok. İlgisiz kalmış senetler her zaman bir ihtimaldir. Ama özelinde bu devir bence hayırlı bir devir. Sermaye olur satış olur yada başka bir şey. Bende bankayı bekliyorum. Şekerleri takip etmek zamanı yakalamak için önemli.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Tabi bunlar birer Qnb olamaz. Zamanında Qnb yi her fırsat izlerdim, dünya çökse 4 lira dünya uçsa 4 lira. Hatta denizle beraber yılda 1 kez hareket eder sonra sakin kalırdı. Meğer bunlar 10 küsür sene hazırlık yapmış. Qnb hala geldiği değeri koruyor. 6 katrilyon kar açıklayanlardan hayır yok. İlgisiz kalmış senetler her zaman bir ihtimaldir. Ama özelinde bu devir bence hayırlı bir devir. Sermaye olur satış olur yada başka bir şey. Bende bankayı bekliyorum. Şekerleri takip etmek zamanı yakalamak için önemli.
    Zamanlama için ultra zoom yapıyorum, geçmiş fiyat hareketlerini didik didik ettim, en fazla biraz da pahalıdan alırız dediğim gibi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. yıllık kazancı -% 10...borsa 130 bine geldi..spek kendinide ezdi bizide ezdi....bunun acısını çıkaracaktır...

Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    yıllık kazancı -% 10...borsa 130 bine geldi..spek kendinide ezdi bizide ezdi....bunun acısını çıkaracaktır...
    Ben tahta sahibinin, baskıyı grafik üzerinde neden bu kadar net gösterdiğini merak ediyorum. Şüpheleniyorum. Hala çözebilmiş değilim... Acısını çıkaracak ama o zaman biz nerede olacağız?

KENT'de buna benzer olayı yaşadım, stop olduktan sonra uçtu gitti...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 95/117 İlkİlk ... 45859394959697105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •