Sayfa 792/1043 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. Ozkgy yabancı çıkışı var biraz baskı bundan mı? Bide ostim 4.07 inerek üzüyor bizi.kulağını çeksen spek efendinin...
    her ikiside şansını zorluyor pataklıcam onları sıkışma baskı devam ediyor ama nafile bu hafta gidecekler başka şansları yok zarar yazarlar

2.  Alıntı Originally Posted by Balıkçı43 Yazıyı Oku
    Uzun süredir izleyixi modundaydım. Sayfadaki olağanüstü seviyeden ve saygıdan dolayı üye olmaya karar verdim. Çelik hocam saygılar sıkı takipçinizim.
    Hazır üye olmuşken soru sormamda mahsur yoktur umarım usak malum hissemiz
    Güzel gidiyor ancak başladığımız yere döndük dedirten bir hisse olabiliyor
    2. Hisse kervt
    Güzel ve salin gidiyor
    Bu iki hisse için yorumuzunu alabilir miyim?
    Tekrardan saygılar teşekkürler
    USAK bir kere daha deneyip çok hafif geri çekildi...Yarın bir sürpriz yapıp tekrar deneyebilir... Aşması gerekeni aşmak için çok bekletecek gibi durmuyor sanki... Ben biraz dinleneceği yönünde oy kullanıp daha hazır başka bir kağıda ek yaptım... Kısa süre içerisinde tekrar dönerim fırsat verirse Çelik Hoca ne düşünür ben de merak ediyorum. YTD...

3.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Çelik hocam garan, thy ve vakıfbank yorumu alırsam çok sevineceğim, faiz oranı beklentiniz nedir ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    PİYASANIN BEKLEDİĞİNDEN DAHA AZ ARTTIRIM OLACAKTIR NE ŞİŞ yansın ne kebap SONUÇTA HER İKİSİNDEDE DALGALI PİYASA OLACAK SONUÇ BEKLENTİ BİTTİ VEYA BEKLENTİDEN AZ OLDU GİBİ

4. Selamün aleyküm hayırlı akşamlar hocam yyapi kumbara hissemiz demi hala ???

5. Thy 11.50 altına sarkmadıkca pek sıkıntı görmüyorum aşı haberleri ve gelişmeler doğrultusunda
    vakbn 4.80 üzeri kapanışlar yapmalı aksi taktirde güç toplama moduna gecebilir 4.45 kadar sarkabilir ytd

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    her ikiside şansını zorluyor pataklıcam onları sıkışma baskı devam ediyor ama nafile bu hafta gidecekler başka şansları yok zarar yazarlar
    Haydi inşaAllah hocam. Korkutuyorlar ama bizde onların oyunlarına sabırla cevap vereceğiz. Teşekkürler hocam.

7.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    selamün aleyküm hayırlı akşamlar hocam yyapi kumbara hissemiz demi hala ???
    devam artık 2 tl altında kalan 4.5 hisse kaldı bunlarda 2 üzerine doğru hareket etmeliler..yyapı ve ygyo

8. Hocam ARDYZ için bir yorum rica ediyorum. Teşekkürler hocam. Allah sizden razı olsun değerli hocam.

Sayfa 792/1043 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •