Sayfa 143/327 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

1. olası kapanma ve/veya hayatın yavaşlatılması durumunun en çok yaradığı sektör sigorta. Sigorta da araç sigortası alanı hasar azalması nedeniyle pozitif yansıma yapar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Nisbi sağlam duruyoruz, hafif bir para girişi ile 8 lerin test edilmesini bekliyorum, önümüzdeki günlerde

3. 7,50 üzerini saglamlastirdik ben portföyumde denge bozulmuştu bı kısım 7,67-62 aralığında takas ettim artık gerisi temettü getirisini bekliyecek

4. Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Her sene martta temettü veriyor galiba bu senede verecek mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Timsah41 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Her sene martta temettü veriyor galiba bu senede verecek mi?
    Verecektir hocam, vermemesi için sebep yok.

Sokağa çıkma yasakları geri geliyor, okullar kapanıyor ve dolayısıyla trafik yoğunluğu yine azalacak ve hasar ödemelerimiz azalacak.. Hafta sonu gelen yasaklarla özellikle gece yaşanan kazalar olmayacak, alkol kullanımının ağır olduğu saatlerde de yasaklar ile bu hasarlar minimuma inecek.. Yasaklar lehimize işlemeye devam ediyor, martta temettüde görüşmek üzere değerli ortaklarım

6.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Verecektir hocam, vermemesi için sebep yok.

Sokağa çıkma yasakları geri geliyor, okullar kapanıyor ve dolayısıyla trafik yoğunluğu yine azalacak ve hasar ödemelerimiz azalacak.. Hafta sonu gelen yasaklarla özellikle gece yaşanan kazalar olmayacak, alkol kullanımının ağır olduğu saatlerde de yasaklar ile bu hasarlar minimuma inecek.. Yasaklar lehimize işlemeye devam ediyor, martta temettüde görüşmek üzere değerli ortaklarım
    Ne kadar temettü verir sizce. Geçen seneki gibi 70 kuruş verse %8 küsür temettü eder.

7.  Alıntı Originally Posted by Timsah41 Yazıyı Oku
    Ne kadar temettü verir sizce. Geçen seneki gibi 70 kuruş verse %8 küsür temettü eder.
    Hisse başı minimum 1.6 tl kâr ile seneyi kapatmasını bekliyorum. %60'ını verirse brüt 96 kuruş yapar. Zaten politikası minimum %50 dağıtmak üzerine.. Yani en kötü 80 kuruş brüt verecek gibi duruyor.

8. İki senedir sabit vermiş temettuyu bende 70-75 kuruş aralığında net verecek noktaya çıkartırlar dusuncem

Sayfa 143/327 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •