Erdoğan : Restaurant ve kafelerde sadece paket servis yapılacak
Erdoğan : Sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak
Erdoğan : Kıraathanelere bir süreliğine kapatılacak
Erdoğan : Restaurant ve kafelerde sadece paket servis yapılacak
Erdoğan : Sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak
Erdoğan : Kıraathanelere bir süreliğine kapatılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "Ara tatilde olan okullardaki eğitim-öğretim, yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek."
Bulgaristan-Edirne Sınır kapısını kapatmak yok,Bulgarların girip çıkması,Virüs getirmesi serbest,Türkiye içinde Restoran,Sinema,Futbol,Okul alanlarında toplanmak yasak..!!..
Ve ,Buna da Korona virüsü ile mücade ediyoruz de...!!.![]()
Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof Dr Kemalettin Aydın : Sabah 10 ile Akşam 20 arasında yasak bulaş zincirine ciddi bir engel olurdu , saat 20’den sabaha kadar yasak olmasının çok bir etki yapacağını sanmıyorum , ayrıca sabah erken saatlerde ciddi anlamda işe giden insanlar var bu yüzden çok etkin ve uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dün 3316 olan hasta sayısı 3819’a fırlamış .. Vefat sayısı 103
![]()
'' Ecevit 74'te daha az uçakla Kıbrıs'ın yarısını almıştı..... ''
twitterdan
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri