günaydın arkadaşlar herkese bol kazanlı bir gün olsun inşallah maddi manevi kazanılan bir gün olsun
günaydın arkadaşlar herkese bol kazanlı bir gün olsun inşallah maddi manevi kazanılan bir gün olsun
Ulan AFYON... Sabah sabah kahkaha attırdın, Allah'ta seni güldürsün... :DDDD
Sanırsın bankalar gibi %50 primlenmiş te onlarla birlikte düzeltme yapıyor :DDDDD
Asker de sürekli arazi olan tipler gibi ya hu))
Piyasa beklentinin altında gelecek faiz kararını da fiyatlıyor pandemi 2.dalga yasaklar vesaire de işin cabası 1291 altı kapanışlarda düşüş trendi başlamıştır daha bunun biden i da var.Ben stoplarımı çalıştırdım inandığım bir kaç hisse hariç.Şubata kadar bana eyvallah herkese bol kazançlar.YTD...
Yarın teknoloji hisseleri galiba roketler..
Okullar online a geri döndü.
Kısıtlamalar gıdayı çok etkiler mi onu tam bilemiyorum. Borsa bunu artı fiyatlar tabi ama aslında gıdadan daha çok bence teknoloji hisseleri iyi olur.
Sizlerin öngörülerini de merak ediyorum..
Bugün endeksin düşmesi, doların, altının yükselmesi büyük oyuncular tarafından Perşembe günü açıklanacak faiz kararında beklentinin altında bir artışa karşı yapılan bir uyarı gibi geldi bana.
Kısıtlamaların korkulduğu kadar sıkı olmaması yarın piyasayı rahatlatır diye düşünüyorum.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Borsada bugünkü satışlar çok normal degil di. Bir düzeltme bekleniyordu fakat bu düzeltme biraz aşırı kaçtı. Çoğu hissenin direnç ve desteklerini kopardı. Yarın için ve bu hafta için kestirmek zor gibi . Hisse bazında hareketler olur . Fakat endeksi tahmin etmek zor ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi akşamlar arkadaşlar. Endeks için 1259 güçlü bir destek. Yarın buradan sağlam bir tepki verir diye düşünüyorum. Umarım tersi olmaz
Yer İmleri