Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 199/1014 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şöyle bir genelleme yapayım,

Herhangi bir halka açık ve kitlelerin takip ettiği yerde herhangi bir menkul / gayri menkul ile ilgili yapılan herhangi bir yönlendirme yorumu size garanti para kaybettirecektir.

Aracı kurumların hisse tavsiyelerinden koca koca bankaların ( yabancı tabi yerlilere laf yok onlar melek ) tavsiyelerine, emlak konusunda otorite olan kurumlardan tv de dönen döviz çıkacak düşecek altın çıkacak düşecek haberlerine kadar. Hangisine dikkat etsem tersi çıkmıştır. Demek ki doğru yok. Haber de yok. Sadece manipülasyon var. Bu haberleri yaptıranlar, haberleri tavsiyeleri dinleyip iş yapan kerizler için özel olarak uğraşmış didinmiş kanal kurmuşlar veya zamanında kurulanlar bunların eline düşmüş.

Ana akım medyada iyi denen ne varsa halka arz edilmektedir. Son dönem dönen lüks ( ! ) segment konut reklamları mesela; çok net ciddi bir arz fazlası olduğunun ispatidir. Ana akım medyada pek lafı geçmeyen ne varsa da akıllı para orada bilin ki ufak ufak pozisyon almaya başlamıştır. Ana akım medyanın yandı bitti kül oldu kaçın dediği enstrümanlarda da tabii olarak poz alma zamanı gelmiş de geçmektedir...
    madem arz fazlasi var neden fiyatlar dusmuyor?

cunku saticilar tok satici

Peki bunun piyasaya etkisi anlami nedir?

Hicbir anlami etkisi yok cunku fiyatlari dusurmuyorlar

Iyide kardes butun lux konut saticilarida mi tok satici?

Evet

E nasil oluyor bu? tesadufmudur nedir bu?

Cunku TR de gelir dagilimi carpik zengin cok zengin. Adam 3 ay sonrada satsam olur 3 sene sonrada satsam diyor

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    madem arz fazlasi var neden fiyatlar dusmuyor?

cunku saticilar tok satici

Peki bunun piyasaya etkisi anlami nedir?

Hicbir anlami etkisi yok cunku fiyatlari dusurmuyorlar

Iyide kardes butun lux konut saticilarida mi tok satici?

Evet

E nasil oluyor bu? tesadufmudur nedir bu?

Cunku TR de gelir dagilimi carpik zengin cok zengin. Adam 3 ay sonrada satsam olur 3 sene sonrada satsam diyor
    Fiyatların düşmediği yok, segment segment bakmak lazım lüks konutta son yıllarda alıp da kazanan çok az. Orta kesimde 4 milyon suriyeli enjekte edildi fiyatlarda düşüş beklemek anlamsız.

3 tane dev gibi firma topu attı - atacak. Bence halının altında çok pislikler var, görmemize de fazla zaman kalmadı.

3.  Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    tam tersi site emlak fiyatlarını şişirmeye yarayan bir site millet emlakçıların gazıyla fiyatları şişiriyor bırakalım da fiyat piyasada yüz yüze belirlenebilsin artık
    Bu ve benzeri Siteler kapanırsa emlakçılar tekrar kendini bulunmaz nimet saymaya başlar.
    Fiyatlar bugün şişse bile yarına iner...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sahibinden.com gercekten cok buyudu ve rekabet disi kaldi. Yeni bir firma ciksa bile bir turlu rekabete dahil olamiyor. Emlakjet, hurriyetemlak, zingat vs. Emlakcilara bedava uyelikte verse bir ise yaramiyor. Emlakcilar yine sahibinden.com a muhtac kaliyor. Sahibinden. Com 4-5 yil once yillik uyelik 2.
    .500 civariydi. Gecen emlakci arkadasa sordum en dusuk paket aylik 895 dedi.

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben de Kanada'da fon yoneticisi olarak calistim.

Ve oradan emekli oldum.

Ben kimseyi dinlemem kendi calismama bakarim.

Yazdik buralarda anlattik.

Ama oyleleri var ki, hem dunyadan haberi yok, hem de seni pacandan asagi cekiyor.

Nedendir bilemem ama, bu yatirimci boyle bir piyasaya layik.

Hem bilmiyor, hem yaziyor.

Anlatsan da dinlemiyor.

O yuzden herkes mustehak.

Oncelikle bu kisiler okumali.

Laf ebeligi ile olmuyor.
    TR de hisse senedi alan tanidigim hickimse arastirmis yada bilancoyu okuyarak yada analist raporlarini okuyarak almis degildi hisseyi

hersey kulaktan dolma bilgilere gore hareket ediliyor. Yatirim yapanlarin buyuk cogunlugu tuyo pesinde zaten

bu arada su Kanada daki emlak yatiriminizdaki emlak vergisi orani ve condo fee yi hala soylemediniz

Gercekten merak ediyorum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Londra gibi bir ada imparatorluk baskentinde bile arka arkaya yasanan teror hadiselerinden sonra Avrupanin her sehri ve her ulkesi dugmeye basildigi an kaotik bir hale gelebiliyor......Her sey bir butona basmaya bagli.....Dunyada belki bu gidisle huzurlu ve sakin cok yer kalmayacak.....Avrupada beklenen ekonomik krizler, goc ve multeci, asiri sag hareketler, ezoterik dini orgutlerin yukselisi gibi sebepler siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarin gittikce bozulacagi anlamina geliyor...Artik Avrupa ulkeleri arasinda bile siyasi bir birlik kurulamiyor......tersine cephelesmeler gittikce belirginlesmeye basladi...

Kabbalist derin dunya devleti uzun vadede butun dunyayi top yekun ekonomik, finansal, siyasi, dini, sosyo-kulturel ve askeri bir kaos ortamina goturmeye kararli...Bu defa Batiya bir ayricalik tanimayacaklar gibi gorunuyor....

Bence bu gidisata gore en az kotu etkilenecek ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya gibi uzak ada ulkeleri olacaktir.....

Dunyanin pek cok ulkesinde varlikli ve elit insanlar daha huzurlu ve sakin bir hayat icin kendi ulkelerini terk edip baska ulkelerde ev alip yerlesmeye basliyacaklar......Tipki son zamanlarda hakli olarak Turkiyedeki kaotik siyasi ortamdan bunalan ve bikan hatiri sayili bir kesimin daha sakin ve huzurlu bir yasam niyeti yada yatirim amaciyla Ispanya, Yunanistan, ABD gibi ulkelerde ev almasi gibi.....

Ama bununda bir kurtulus yolu olmayacagini dusunuyorum....Hatta yagmurdan kacarken doluya yakalanma ihtimalleri bence epey yuksek........

Ben sahsen olsemde yansamda kendi ulkemde ve topragimda kaynamayi tercih ediyorum. is ve yatirim disinda baska ulkelerde ev alip yerlesmek kendi adima soyluyorum cok mantikli ve ilkeli bir tutum gibi gelmiyor......elbette baskalarinin tercihlerinede saygi duyuyorum...
    Londradaki olaylarin oldugu yerde canli olarak olaylari goren bir film yonetmeni aynen soyle demis

Polisler bir anda ortaya ciktilar sanki hazirlikliydilar sanki onceden biliyormus gibi hareket ettiler

Sunu demek istiyorum. Bilen biliyor. Amac halki sindirmek, suni bir dusman gostermek. Devletin varligini garantiye almasi gibi.

Ayrica Ortadoguda garip seyler donuyor. Daha once hic duymadigimiz garip haberler okumaya basladik

Trump, 4 sene sonar cebinde bes kurus para kalmayacak Suudi Arabistan a 110 milyar dolarlik silah satip dunyayi sok etti. Hadi o tamam

Sonra Suudi Arabistan ve cevredki butun ulkeler Katar la diplomatic iliskisini kesti. Neymis efendim Katar terorizme finansormus.

Ulan akliniz daha yeni mi basiniza geldi? Neden hersey Trump ziyaretinden sonra cikti ortaya?

Zaten Iran pusuda bekliyor ve dis biliyor Suudlara. Kan golune donecek ortadogu....

Petrol fiyatlari?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    http://www.haberturk.com/gundem/habe...ni-boyle-caldi
    biri ülkede dürüstlükten mi söz ediyordu)) bu durumdaki ülkeden ev alınır mı allah aşkına
    buzagi kac paraki adam gitmis calmis cok komik

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    hatta hatta akpli değilim ama bu konuda böyle bir amaç güdüldüğünü öngörüyorum
    bilhassa orta sınıf evler uçmuştu stok şişti serbest piyasayı rahat bıraksınlar kan emici site
    ben anlamiyorum arkadas

internette sonsuz emlak sitesi var

serbest piyasa ekonomisi bu. Kimse kimseyi yalnizca bir siteyi kullanacaksiniz diye zorlamiyor

adam istedigi fiyati koyar. Sende git bir alim satim sitesi kur sonra ilan basina 100 bin dolar iste

Sacma sapan isler. Ticaretin mantigina aykiri bu davalar

Eger sahibinden cok fazla para kazaniyor idiyse kesin baska siteler ortaya cikar bu paradan nasiplenirdi. Sacma

Sayfa 199/1014 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •