Söyle bir babayigit gelsede giris yapsa erbosa oda yok...
Originally Posted by refere Anlık takip ediliyor dertleri yukarısı ama ne kadar yedirmezsem kardır diyor sürekli alımları karşılıyor ama borsa yıkılsa dünya savaşa çıksa satmam alırım Yahu bi doymadılar yav. Hep bana rep bana yeter tav.
Originally Posted by TürkiyeTürkiye Bu kadar sahipli ama galiba sahibi küçük oyuncu. Ve kuruşlarla yetiniyor. %3 % 4 lerle geçinen on yılda bir tavan çektiren. Yılgın biri galiba. Originally Posted by Eblek Endeks olmusrekor biz hala 26 yi nasil gecicez diye dusunuyoruz, Bizim patron kuruscu, Verdikce alicam)) Bagimlilik oldu) Maalesef aynı görüşteyiz. Adam 3 5 kürtsün pesinde. Yok böyle birşey yav.
Originally Posted by TürkiyeTürkiye Maalesef aynı görüşteyiz. Adam 3 5 kürtsün pesinde. Yok böyle birşey yav. Bize pala lazim , akillsri basina gelsin, Ama neden büyük oyuncular yok piyasada enteresan, Dyo nun palasi gibi olamadilar 7 gun bam bam bam.. Yakinda gidecek gibi durmuyor, ön hazirlik falan görmüyorum , Ama bende bagimlilik yapti olmadi temettü beklicez))
Üçgen iyice daraldı
Hadi hayırlısı SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Vallis Üçgen iyice daraldı Üçgen kırıldı SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by cbgul44 Üçgen kırıldı SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Evet nihayet
Forum Rules
Yer İmleri