Sayfa 36/1003 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB %4,6770
    ilginç
    nnf gibi sonradan düzeltme yapmasın

2. TCD % +2.7

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TCD % +2.7

eski dostum TCD, düştükçe almak lazım....

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    eski dostum TCD, düştükçe almak lazım....
    Kesinlikle haklisiniz.
    Cok uzun uzun analiz ettim.
    Biriktiriyoruz artik.
    Saygilar.

5. Ben herşeye rağmen bu ıpb ye güveniyorum ve portföyümde bir miktar tutuyorum. Yıllıkta %40-50 arası getiri elde edeceğini düşünüyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben herşeye rağmen bu ıpb ye güveniyorum ve portföyümde bir miktar tutuyorum. Yıllıkta %40-50 arası getiri elde edeceğini düşünüyorum
    ben de de var o bir günde %10 kazandırıp, ertesi gün %10 kaybettirdiği günden beri.
    aslında günlük takip etseler çok daha fazla (yıllık %100 üstü) kazandırabilir bu türev oranıyla.
    ama yapmıyorlar demek ki...

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ben de de var o bir günde %10 kazandırıp, ertesi gün %10 kaybettirdiği günden beri.
    aslında günlük takip etseler çok daha fazla (yıllık %100 üstü) kazandırabilir bu türev oranıyla.
    ama yapmıyorlar demek ki...
    kesinlikle haklısınız. Bence bu fon ve ack yı iyi yönetseler istanbul portföy çok fazla kişinin ilgisini çeker ve yatırımcı sayıları ciddi artar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. 4.hsyf olarak gevşeme ile birlikte, yine yavaş yavaş opi'ye gireceğim. Benim kriterlerime göre en iyi üçlüye en çok yaklaşan fon bu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 36/1003 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •