Sayfa 806/1043 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. 10,81 ve 1045 seviyelerini destak olarak TMSN takip edile bilir.Orta vadede tabiki.YTD:

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Beklediğim gibi oldu sanırım ...
    Aynen. Beklentimiz doğrultusunda bankalar öncülüğünde borsa coşmaya devam . VKGYO da bu arada iyi hareket ediyor . ARDYZ ise hareket edecek gibi enerji topluyor ..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Aynen. Beklentimiz doğrultusunda bankalar öncülüğünde borsa coşmaya devam . VKGYO da bu arada iyi hareket ediyor . ARDYZ ise hareket edecek gibi enerji topluyor ..

Aynen hocam bekliyoruz.Şu ARDYZ nin kuyruğundan yapıştım bırakmıyorum.İiki sefer al sat yaparak lotlarıda çoğaltıyoruz.VKGYO 3,75 üzeri kaldıkça dahada güzelleşir.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Aynen hocam bekliyoruz.Şu ARDYZ nin kuyruğundan yapıştım bırakmıyorum.İiki sefer al sat yaparak lotlarıda çoğaltıyoruz.VKGYO 3,75 üzeri kaldıkça dahada güzelleşir.
    VKGYO çok iyi duruyor , bugün bende ARDYZ ilk defa alım yaptim . Siteyi izleyen çok fakat katılımcı az .

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    VKGYO çok iyi duruyor , bugün bende ARDYZ ilk defa alım yaptim . Siteyi izleyen çok fakat katılımcı az .

Hayırlı olsun

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun
    Teşekkürler. Faiz kararı da ülkemiz için inşallah iyi olur . Türk varlıkları değer kazanır...

7. Oncelikle hocalrıma cok tesekkur ediyorum uzun zamandır forumu izliyorum celik hocam basta olmak uzere esma, mebes hocama ve diger hocalarıma cok teşekkür ederim Allah razı olsun

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kişisel görüşümdür, faiz yükseliyorsa borsa düşer. Bu kural işlemiyorsa peşinde bir bit yeniği ararım. O işaretlerde yok değil.

Açıklamalara bakın:
    MARK MOBİUS: TÜRKİYE'YE GÜVENİMİZİ KAYBETMEDİK - BLOOMBERG HT
    Bluebay Varlık Yönetimi Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti Timothy Ash, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın çok iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, piyasaların kendisinden beklediği 475 baz puanlık faiz artırımını gerçekleştirdiğini söyledi.

Bunun yanı sıra para politikasında sadeleştirmeye gidildiğine işaret eden Ash, "Bu karar Erdem Basçı'nın başlattığı arka kapı politikalarından da geri dönüş anlamına geliyor ki, bence bu Merkez Bankası'nın kredibilitesine oldukça zarar veriyordu. Açıklama ayrıca enflasyon baskılanana kadar, bir müddet faizlerin yüzde 15 seviyesinde kalacağını gösterdiği için oldukça şahin." ifadelerini kullandı.
    Societe Generale Gelişmekte Olan Piyasalar Strateji Direktörü Phoenix Kalen de piyasa katılımcılarının TCMB Başkanı Ağbal'ın çok başarılı görünen başlangıcıyla oldukça rahatladıklarını ve derin bir nefes aldıklarını söyledi.

Bir hafta vadeli repo faizinin piyasa beklentisi olan yüzde 15'e yükseltildiğini ve karışıklıklara neden olan faiz koridorundan vazgeçildiğine işaret eden Kalen, "Enflasyonda belirli bir iyileşme olana kadar sıkı para politikasının korunacağının ifade edilmesi de enflasyon hedeflemesinin tekrar önceliklendirildiğini gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kalen, TCMB'nin açıklamasıyla birlikte Türk lirasındaki değer kaybı ve cari işlemler hesabındaki kötüleşmeden kaynaklanan enflasyonist baskıların dikkate alındığını, para politikasında da daha gerçekçi bir politik duruşa geçildiğini belirtti.
    Rabobank Gelişen Piyasalar Kıdemli Kur Stratejisti Piotr Matys ise TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın atanmasının ardından yerinde bir faiz artışı ve para politikasındaki sadeleştirmeyle bankanın kredibilitesini önemli oranda yükselttiğini söyledi.
    Şimdi, adama sormazlarmı, daha düne kadar tu kaka edip gelene gidene mal çakan bu yabancılar değilmiydi? Bütün işin kerameti 475 baz puanlık faiz artırımındamıydı. Bu puştlar bu kadar açıklama yapıyorsa ben altında bir bit yeniği ararım arkadaş. İzleyip göreceğiz.

Ha unutmadan, birde aşağıdaki açıklamaları yapanlar var:
    Bloomberg : Altın 7000$ olacak
    CITYBANK : Birkaç yıl içinde altın 8000$ olacak
    Yine sormazlarmı adama, CITYBANK denen kurum altının bu kadar primleneceğini düşünüyorsa neden sürekli KOZAL ve KOZAA hissesi satıyor? Bu kadar yükseleceğini düşünüyorsa neden o zaman altın madeni işleten firmanın hissesini satar? Sakın bana "madenin tenörü düşük, o yüzden" gibi laflar etmeyin. Nihayetinde altın çıkarıyormu firma? Elinde başka sahalar varmı?
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Sayfa 806/1043 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •