Üçgen falan hikaye kardeş ya önemli olan bezdirmek şimdi buradan 30 olsa hemen herkes satar kendi yer en üç katı olurdu
Üçgen falan hikaye kardeş ya önemli olan bezdirmek şimdi buradan 30 olsa hemen herkes satar kendi yer en üç katı olurdu
Ne yapmış bu ya bugün. Resmen golden cross mu kross mu onu yapmış yav. Keşke dün petkim ve koç yerine full erbos alsaymışım. Seni tüm erbos ky leri olarak saygıyla anıyoruz NEMRUT. Anladın sen.
Yani garanti koc hol nerden dusmus sanırsın oncekı zirvesini gecmıs hala pandemı dibinden yeni yenı kurtulmaya calısıyor
Bizim suan onların yukselıs ine bakarsak 20 lerde olmamız gerekir
Ornekler yanlıs olmus Baska hısse deseniz anlasılır eggub jant alcar
Yanlış değil be dostum. Dün koc ve petkim aldım. bugun koç ve petkim sattım. Koçta % 4 aldım. Petkimde 4.67 alış 4.82 satış. Hemen akabinde 88.05 ve 88 35 tüpraş aldım. Yanı petkimdede 1 günde % 3 gibi aldım.o yüzden bunları yazdım bu arada erbos 27 12 den 5 6 yuz lot geri aldım ıyiki din bu uyuza 40 50 bin daha vermemişim.
2 3 ay önce konya 360 kusur iken 700 demişlerdi ama güvenememiştim. VALLA dediklerinin fazlası cıktı. Ahhh erbosan. Sen eni sonu egeen. Jantsa. Konya.fren gibi olacaksın ama muhtemelen bu günkü arkadaşların çoğu olmayacak . Spek aga herhalde avod gibi gıdayı bırakıp altın aramak gibi boruyu bırakıp.... yapınca tahtayı götüreceksin.
Türkiyetürkiye senin Erbosu iyi taniman lazim taa 2009 da seni burada tanirim, asuzu ve netastanda..
Sabir edicez ...
Bu tahtada istesekte mali cikamayiz,
Üstte isteyene mal var altta yeterli alici yok,
Bize alici lazim ama Erbos sanki batacak gibi, yatirimcisi yok,
Yeni alim yok
Dolar grafık te dırenc te suan ıcın kırılılım ıcın zaman var gıbı nısan aylarına denk geliyor
Tabi borsa da bu tip hisselerde teknık pek calısmaz doların durumunda etkili olabılır
Onumuzdekı sene enerji yatırımı ve cınko fiyatlarının yukselmesı bu sene ilk 6 aylık kar ın dusuk gelmesı onumuzdekı sene %100kar artısı gelebilir
Bu sene de 12 aylıkta gecensene yı yakalama olasılığı fazla
Yer İmleri