En yüksek ölüm 141,
Hasta sayısı 5000'e geçmiş.
Ki bunlar sansürlü sayılar.
En yüksek ölüm 141,
Hasta sayısı 5000'e geçmiş.
Ki bunlar sansürlü sayılar.
Bakan Koca: Bugün tespit edilen 5.103 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 4.000’e yaklaştı. Salgınla mücadelede yeniden kısıtlamalar uygulamak zorunda kaldık. Birlikte tedbirlere uyarsak kendi kısıtlamalarımızı kendimiz koyarsak mücadele daha kolay olacak.
Türkiye’de son 24 saatte virüs kaynaklı 141 vefat yaşandı , bu rakam pandeminin başladığı tarihten bu yana en yüksek vefat sayısı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-54010987
Burada ki teze göre evinde tuvalet olmayan denize sıçan Hindistan da hiç ölüm olmaması lazım
Yeni alınan koronavirüs tedbirleri saat 20 itibariye yürürlüğe girdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Antep fıstığında rekolte katlaması yapıldı bu sene,50-100.000 ton arasındaydı normalde,bu sene 300.000 aşılmış,ama raflarda fiat ayni ve hiç değişmemiş![]()
Hocam o fıstık işi enteresandır. Üreticiler ;Şam, Antep, Bitlis+Siirt tee 150 sene önce birlik kurup ,ilk merkez Şam olunca Şam fıstığı diye anıldıktan sonra (sanırım merkezler 25 senede değişiyordu) sonra merkez Antep olunca Antep fıstığı diye anıldı. Nedense hiç BİTLİS FITIĞI denilmemiştir. Bu birlik fiyatları hep sabit tutar. Bu gün yine Şam dönemine göre ucuzdur.
Yanlış bilmiyorsam şu an merkez Bitlis. Böyle bir gereksiz bilgi![]()
Yer İmleri