Sayfa 45/673 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 353 - 360 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Finans, Deniz, Şeker, Alnus, Finansman, Meksa, Burgan
    {bu araci kurumlardan birbirine yapilan islemlerin hepsi fiktiftir, hiç takilmamak lazim} bizim, yapı-kredi, halk, garanti, iş, ziraat, vakıf, halk ,gedik yatırımdan da yapilan islemlerin %90'ı da aynı kaynaktan besleniyor yani fiktif.

Arkadaşlar, aralarinda top çeviriyor bu kadar. Zaten 3,5 milyon hisse senedi fiili dolasımda bulunuyor, bu kadar. Piyasada cok fazla trade eden ky'de yok. Hatta ky tahtaya gelmiyor desek yanlis olmaz. gorecegiz bakalim.

Bi de sirketten gelen aciklamanin abuk subukluguna bakalim. Hem diyor ki sure bitti ve teklif gelmedi hem de teklif gelmedinin onunde HENUZ eklemisler.

Bakildiginda sunu demek istiyorlar , satis yatti gibi ???? Ammmmaaa bir anda, her an, her dakka bir teklif de gelirse bilemem ??? demeye getirmisler, tam bir bakkal zihniyeti ile yapilan aciklama neyse

Bu arada andrei28'e selamlar, daha onceki yazilarima bakin, bizde satilacak hisse yok !!! Gerekirse cocuklara miras kalir, sabir meselesi degil bu hedef fiyat meselesi bence !!!

Satis haberi ve sirketin durusu mide bulandirici bu kesin ! Ama bu sirketin borcu yok, yatirimlar tamamlanmis surekli kira geliri ve istirak geliri yaziyor. Fiili dolasimdaki sayi az, eee bu trade eden grup anlamazsa bir baskasi anlayacaktir elbet !!! Vaktimiz var {yazmayacaktim hesapta😊}

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

2. Sayın hayek şahsen uzun yatırımı sevmem, ancak beklentileri takip ederim ve tekniğe bakarım.
    Hisse'de teknik işlemiyor.
    Beklentisi de şüpheli duruma düştü, ayrıca 3 aydır bu beklentiyle başkalarının mal almaması da negatif!!!.
    Birileri al-sat yapıyor o kadar.
    Az bir miktar bırakıcam, arada sırada bakıcam.
    Sizlere bol kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. andrei28 beklentinin bir onemi kalmadı gibi bu konuda sonuna kadar haklisiniz. Bu sebeple sirket icin artik bir hedef piyasa degeri saptamak olanaksiz oldu !!! Pozisyonunuzu azaltarak risk alginizi donusturmeniz de yanlis gormedigim bir pozisyon degisimi.

Ama su var ki, bu sirket bir kere diger tum gyo'lardan farkli. Cunku yeni projelere para aktarmiyor, riski durgun, borcu az. Surekli kar yazar bu sekilde. Bu sekilde diger gyo'lar gibi pd dd nin dusuk olmasinin bir manasi yok, f/k da cok daha yukarida olabilir. Cunku proje riski yok, borc riski yok
    Ama beklentide bittigi icin zaten olmayan ky hepten kayboldu, zaten olmasinin bir anlamida var mi ??? O da ayri bir muamma !!! Ama bence temel olarak cok saglam ve piyasa degeri olmasi gerekenin oldukca altinda. Bu poz da yeni sirket bulmak cok zor, bir cok sirket bu endekste balon olmus durumda. Bence burasi sakin liman, ben burada uzun sure takilirim diye dusunuyorum, ama size de hayirli kazanclar dilerim
    [emoji6]

4. Bencede bu fiyatlar ucuz spek indirsede mal kaybeder

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Karanlık seansta 26bin işlem ne demek.Hayırdır[emoji2]

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Zaten tahtanın b... çıkmıştı, şimdi de cem yılmaz'ın ifadesi ile sıvama aşamasında 

18.08 de 3.48'den

20.000 lot garanti yatırım'dan Alnus'a

4520 lot garanti yatırımdan Alan yatırım'a satış yapılıyor

Yahu 24.520 lot islemi bu hisse 1 seansta yapmiyor normalde.

Bugun baya satış yaptim, yuku bosalttim ama 3.45'de bekliyorum hepsini yerine koyacağim. Sn. Andrei28 gitti ama sn. Batık ve biz yeteriz 😊

hayırlısı sayın hayek.bakak görek....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Bu tahtayı yapan adamlar, nasıl para kazanıyorlar ??? Bu ne saçma bir trade şekli yahu !!!

Sayfa 45/673 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •