Sayfa 82/1003 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Seninbankan platformundan 5*24 gümüş işlemi yapmak varken neden gümüş fonu alınır ki?

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. BSMV kısmen normalleşince TEFAS ve BYF'lerin avantajı pek kalmadı. Uzun vadede ben de kaydi hesabi tercih ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Gümüş için Kuveyt'den hesap açılışı yapıcam.
    Yine biriktirme usulü.Günlük 5 gram alsam yeter
    Değerli metallerde fon işine ısınamadım.
    Saygılar.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ayi piyasasi gelsede biraz daha alsak TCD

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstat kesinlikle fırsat verecektir, eski dostum TCD

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı fikirdeyim hatta benimde aklımda vardı neden hiç konuşulmadığını sormak.. küçükte olsa bir miktar bulunduruyorum portföyde ve çokta memnunum gidişatından. Azimut Portföy'ün GBC ile birlikte amiral gemisi konumunda olan bir fonu.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam, sanki reklam yapıyormuşum gibi hissedilmesin ama azimutun hsyf olarak GL1 fonu da oldukça başarılı gözüküyor. tkf ve mac kadar olmasa da çeşitlendirme açısından 3. fon arayanlara güzel seçeneklerden biri bence...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Merkez dolar kuru yaklaşık %+2.2
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Merkez dolar kuru yaklaşık %+2.2
    Saygılar.
    Yüksek almışlar üstad bakalım yarın geri çekilme olur mu?

IPB hisse yoğunluk oranını azaltmış, bu aralar defansif takılacaklar herhalde...

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam, sanki reklam yapıyormuşum gibi hissedilmesin ama azimutun hsyf olarak GL1 fonu da oldukça başarılı gözüküyor. tkf ve mac kadar olmasa da çeşitlendirme açısından 3. fon arayanlara güzel seçeneklerden biri bence...
    Hepimiz bazı fonları iyi bazılarını kötü buluyoruz. Sizin nezdinizde genel olarak burada beğendiklerimizi söylemekten çekinmemeliyiz kanımca. Reklam vs. gibi abuk şeyler düşünmeyecek nitelikli bir kitle var bu topicte bence. Birimizin gözden kaçırdığını diğeri görebilir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 82/1003 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •