Sayfa 645/865 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. endekse ıyı verıyorlar buda nasıbını alıyor halıyle yuzde 5 lere kadar ındı

2. Güzel bir gün oldu ... MAŞALLAH.. Bir pasta bulayım atayım amarikalı dostlardan)

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KARTN günlük

4. Sözümüzü tutalım) MAŞALLAH

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sorp Yazıyı Oku
    vay arkadaş bu bedelli bedelsiz olayı anlamsız sadece psikolojik bir durum hisse bölünüyor ama elimize geçen bişey yok parada artış olmuyor hisse sayısı değişiyor bu nasıl olumlu oluyor talep patlıyor bunu bir türlü anlamış değilim. .ytd
    Arkadaşım eline hisse geçiyor. Her sene temettü veren bir şirketin hissesinden ekstra 25 adet daha alıyorsun. Ne demek eline bir şey geçmiyor. Bu şirket kendi imkanlarıyla kendi içinden parayla bölünüyor, büyüyor ve sana ekstra kağıt veriyor. Diyor ki ben büyüyorum. Sen 10 adet aldın bölündükten sonra oldu sana 250 adet hisse. Bu şirket yine büyüyecek belki fabrika açacak işleri büyütecek ne malum yine 250 lere 400 lere çıkmayacağı. Al sana para. Bu adam sana hisse vererek benim şirketime ve karlarıma ortak ol beraber büyüyelim diyor. Ben de diyorum ki başım gözüm üstüne kral.

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by sorp Yazıyı Oku
    vay arkadaş bu bedelli bedelsiz olayı anlamsız sadece psikolojik bir durum hisse bölünüyor ama elimize geçen bişey yok parada artış olmuyor hisse sayısı değişiyor bu nasıl olumlu oluyor talep patlıyor bunu bir türlü anlamış değilim. .ytd
    700'lerden hisseye sahip olsaydın anlardın. Şu an anlamaman normal. Birileri zengin olurken sen hep neden diye soracaksın Bir dahakine içinde olmayı denemeni öneririm.

7. Bu hisseyi buradan almak bence çok riskli spek yedire yedire çıkacak galiba hisse onda, para bizde bakalım sabır olayını kim kazanacak haaa fabrika taşınır arsası olayı gödeme gelir ozaman iş degişir ben o arsayı biliyorum kocaelinde sahilde oraya ne 10 katlı binalar ve aveme dikilir

8.  Alıntı Originally Posted by mulayim Yazıyı Oku
    Bu hisseyi buradan almak bence çok riskli spek yedire yedire çıkacak galiba hisse onda, para bizde bakalım sabır olayını kim kazanacak haaa fabrika taşınır arsası olayı gödeme gelir ozaman iş degişir ben o arsayı biliyorum kocaelinde sahilde oraya ne 10 katlı binalar ve aveme dikilir
    hepsi tavan olurken bu olamamış. sabahki tavandan sonra iş yatırım bozmuş galiba tahtayı biraz. illa ki cep to cep çok oluyodur amaa
    bakalım iş yatırım satışlarının devamı gelip düzeltme yapacak mı ; yoksa satan varsa alan da var mantığıyla yukarı devam mı,hazır bedelsiz rüzgarı varken. yarın ola hayrola
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 645/865 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •