MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın Irak ile Suriye arasındaki terörist sevkini koordine eden Hizret Çalkın'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın Irak ile Suriye arasındaki terörist sevkini koordine eden Hizret Çalkın'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun yeni aldığı Covid-19 tedbirlerine göre; sahil bantları, park, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında sandalye veya oturarak piknik yapma faaliyetleri yasaklandı. Ayrıca AVM'lerin ortak alanlarında bulunan masa ve sandalyelerin de kaldırılması kararı alındı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
BDDK: Aktif Rasyo hesaplanmasına son verilmesine ve buna ilişkin yukarıda yer verilen tüm Kurul Kararlarının 31.12.2020 tarihi itibariyle yürürlükten kaldırılmasına karar verildi
İşbankası internet bankacılığı bende yine gümledi,neymiş,güncelleme yapıyorlarmış,borsanın açılışındamı yapıyorlar,zaten 1 yıldır bu eziyeti bana çektiriyorlar,diğer ayni bankanın hesaplarında sorun yok,bula,bula beni buluyorlar![]()
MHP / Devlet Bahçeli : Özellikle vaka ve vefat sayılarıyla ilgili korku uyandıranların bize göre niyeti kötüdür. İBB Başkanı İmamoğlu'nın laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur.
Banka hisse senetlerine nasil etki eder acabaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Devlet Bahçeli: Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz
Yer İmleri