Sayfa 93/1003 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Warren Buffet gibi briç öğrenmek gerek. Bizim gibi stres yapsa bu yaşa kadar gelebilir miydi adam.
    şu anda oynuyorum
    warren buffet olabilirim belki ileride

2.  Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Her satırının her kelimesinin altına imzamı atarım. Birebir aynı durumdayım ve sırf bundan kurtulmak için bu kadar yıllık alsat/trade işlerini bırakıp fon tarafına geçtim. Bu kez kesinlikle kararlıyım. Portföyün %90 nını oluşturdum, kalanı aralık ayında düzenleyeceğim ve 1 Ocak milat olacak benim için. Yeni yıl planım şöyle. Kesinlikle günlük takip yok, haftalık göz ucuyla genel durum değerlendirmesi, aylık portföy getiri tablosunun işlenmesi ve 3 aylık fon genel getirileri kontrolü gerekirse fon değişikliği. Bunun haricinde yıl sonu sayfayı kapatıp yeni yıl sayfasına geçilmesi.
    oluşturduğunuz sıtrateji, bu alışkanlığımdan nasıl kurtulmam gerektiğine de bir nevi cevap niteliğinde olmuş teşekkürler.
    yılbaşından bu yana tkf 83.52, rbh 79.68, mac 72.03, son zamanlarda sürünen mps dahi 67.18. daha volotil olup mart çöküşünde insanları bezdiren tcd 67.13 gelmiş. haluk hoca da bahsediyor ya, Amerika ve Avrupa yatırımcısı, çoğunlukla aktif olarak yönetilen fonlara en az bir yıl vadeli yatırım yapıp 6 ay ve yıllık performanslara göre ertesi yıl farklı fona geçip geçmeyeceğine karar verirken bizler bu işlere fazla zaman harcayıp oldukça da çalkantılı olan ülkemizde gereksiz yere zaman kaybedip zaman zaman da piskolojimizi bozuyor, yanlış kararlar veriyoruz. inşallah bizler de sizin gibi daha soğuk kanlı ve orta uzun vade yatırımcı profosyonelliğinde bir sıtrateji oluşturmayı başarırız. sizin bu durumunuz, başta bana olmak üzere bizim gibi düşünen tüm forumdaşlara örnek olsun. bol kazançlar ve selamlar.

3. Yakın arkadaşım oyaktaki parasını çekti az getirdiği için ona.
    %30 GBC
    %10 TKF
    %10 MAC
    %40 EIB
    %10 AFS
    şeklinde orta riskli bir portföy kurduk. Fon alımlarını geçen cuma gününe kadar 10 gün içinde günlük alımlarla tamamladı. Yıllıkta %30-35 getiri elde edersin enazından dedim. Bana yeter dedi. Görevi gereği çok da takip etmez. 1 yıl sonra bakar. Ama arada hsyf tarafında ciddi fırsat çıkarsa eıb azalttırıp oralara kaydırız dedim.
    Bakalım 1 yıla ne getiri yapacak bu portföyü.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    oluşturduğunuz sıtrateji, bu alışkanlığımdan nasıl kurtulmam gerektiğine de bir nevi cevap niteliğinde olmuş teşekkürler.
    yılbaşından bu yana tkf 83.52, rbh 79.68, mac 72.03, son zamanlarda sürünen mps dahi 67.18. daha volotil olup mart çöküşünde insanları bezdiren tcd 67.13 gelmiş. haluk hoca da bahsediyor ya, Amerika ve Avrupa yatırımcısı, çoğunlukla aktif olarak yönetilen fonlara en az bir yıl vadeli yatırım yapıp 6 ay ve yıllık performanslara göre ertesi yıl farklı fona geçip geçmeyeceğine karar verirken bizler bu işlere fazla zaman harcayıp oldukça da çalkantılı olan ülkemizde gereksiz yere zaman kaybedip zaman zaman da piskolojimizi bozuyor, yanlış kararlar veriyoruz. inşallah bizler de sizin gibi daha soğuk kanlı ve orta uzun vade yatırımcı profosyonelliğinde bir sıtrateji oluşturmayı başarırız. sizin bu durumunuz, başta bana olmak üzere bizim gibi düşünen tüm forumdaşlara örnek olsun. bol kazançlar ve selamlar.
    hayrani bey sizin aselsan hikayenizi okudum. Acikcasi benim uygulamaya baslamak uzere bir plandi. Alark, Dohol vs hisselere bakiyordum. simdi biraz daha dusunecegim bu konu uzerine. Tabi her zaman onemli bir kisim hsyfde kalacak diye dusunuyorum.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yakın arkadaşım oyaktaki parasını çekti az getirdiği için ona.
    %30 GBC
    %10 TKF
    %10 MAC
    %40 EIB
    %10 AFS
    şeklinde orta riskli bir portföy kurduk. Fon alımlarını geçen cuma gününe kadar 10 gün içinde günlük alımlarla tamamladı. Yıllıkta %30-35 getiri elde edersin enazından dedim. Bana yeter dedi. Görevi gereği çok da takip etmez. 1 yıl sonra bakar. Ama arada hsyf tarafında ciddi fırsat çıkarsa eıb azalttırıp oralara kaydırız dedim.
    hayırlı olsun. Bence güzel. Tek endişem altın içeren kısım olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    %30 GBC
    %10 TKF
    %10 MAC
    %40 EIB
    %10 AFS
    Bol kazançları olsun. Gayet iyi, sade bir portföy. Bence de 3 aşağı 5 yukarı o civarlarda getirecektir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    %30 GBC
    %10 TKF
    %10 MAC
    %40 EIB
    %10 AFS
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. nnf yerine RBH önerim

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

Sayfa 93/1003 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •