Sayfa 97/1003 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    arkadaşlardan zpf gören varsa yazmasını rica edelim.
    ziraat portföy katılım fonu döviz +2,03

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Merhaba,

Hocam tablodaki K sütunu, 'portföye etkisi' başlığı taşıyor ama 10000 ile çarpmasanız daha doğru olmaz mı ?

Bir de 'Portföydeki Payı' sütununu G yerine 'E-Son Tutar' sütununa göre hesaplasak daha doğru olur gibi geliyor bana.

Saygılar.
    Merhaba kartal ustad hosgeldiniz. Uzun zamandir bu baslikta goremiyorduk sizleri

Ben pek anlamiyorum bu tablodaki matematik ve formul islerinden , sadece biraz excel bilgim var. Yuji ustad 10.000 ile carparsak portfoye etkisi kusuratli cikmaz daha iyi olur demisti. Tabi bende yanlis anlamis olabilirim. Eger yanlis varsa gerekli formulleride yazabilirseniz , duzeltebilirim. Saygilar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Dolar topiğinde bir arkadaş yazmış, Abd 26 kasım tam, 27 kasım yarım gün kapalıymış, ilgili fonların alım-satım işlemleri buna göre uzar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ziraat portföy katılım fonu döviz +2,03
    Teşekkür ederim sn. myfinans. Benim yeğen bir hafta önce almış, merak edip duruyor. Müjdeyi vereyim de huzurlu uyusun.

5. Rbh % +1.63

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Merhaba kartal ustad hosgeldiniz. Uzun zamandir bu baslikta goremiyorduk sizleri

Ben pek anlamiyorum bu tablodaki matematik ve formul islerinden , sadece biraz excel bilgim var. Yuji ustad 10.000 ile carparsak portfoye etkisi kusuratli cikmaz daha iyi olur demisti. Tabi bende yanlis anlamis olabilirim. Eger yanlis varsa gerekli formulleride yazabilirseniz , duzeltebilirim. Saygilar.
    Hoşbulduk. Başlığa vakit ayıramıyorum, portföyümün çoğu kendi hisse senetlerimde. Yine de bir miktar fon taşıyorum. MAC ve hisse.net'ten arkadaşım olan Yaşar'ın NNF fonu var portföyde.

Fon tablosu ile ilgili özel mesaj atıyorum hocam, bol kazançlar, saygılar.
    Saygılar...

7. nnf 0.18%...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Sevgili forumdaşlar günaydın. Portföy takibi için kullandığınız bir program veya bir web sitesi var mı acaba? Benim portföy darmadağınık maalesef. Hisseler Osmanlı’da, fonlar Yapı kredide, bonolar nkolayda, etc. Ama takibini yapmak çok zor. AppStore’da bildiğiniz bir uygulama veya webde bir site var mı acaba?

Sayfa 97/1003 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •