Merhaba kartal ustad hosgeldiniz. Uzun zamandir bu baslikta goremiyorduk sizleri
Ben pek anlamiyorum bu tablodaki matematik ve formul islerinden , sadece biraz excel bilgim var. Yuji ustad 10.000 ile carparsak portfoye etkisi kusuratli cikmaz daha iyi olur demisti. Tabi bende yanlis anlamis olabilirim. Eger yanlis varsa gerekli formulleride yazabilirseniz , duzeltebilirim. Saygilar.
Dolar topiğinde bir arkadaş yazmış, Abd 26 kasım tam, 27 kasım yarım gün kapalıymış, ilgili fonların alım-satım işlemleri buna göre uzar...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Rbh % +1.63
Saygılar...
nnf 0.18%...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sevgili forumdaşlar günaydın. Portföy takibi için kullandığınız bir program veya bir web sitesi var mı acaba? Benim portföy darmadağınık maalesef. Hisseler Osmanlı’da, fonlar Yapı kredide, bonolar nkolayda, etc. Ama takibini yapmak çok zor. AppStore’da bildiğiniz bir uygulama veya webde bir site var mı acaba?
Yer İmleri