Nazım buhar oldu,,küstü adam borsaya ateks yüzünden..hala buradaysa da çalı arkasındadır..
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nazım buhar oldu,,küstü adam borsaya ateks yüzünden..hala buradaysa da çalı arkasındadır..
Genelde olan biteni çok İyi anlıyorsunuz,grafiğe göre sizin öngördüğünüzün çok üstüne çıktı,,burnunu aşağı çevirirse ve uzun süre oyalanırsa bu eski ateksin dönüşü olur ve en azından bana göre çok ta anormal bir durum olmayacak..
Hissiyatım kısa zamanda çok yukarıları olur diyor ama .....ama ateks işte..
Türker Proje nin pd/dd 4.67 olduğu ortamda , Ateks in pd/dd 1.40 larda olması normal mi size...ikisinin de arsa hikayesi hadi örtüşssün diyelim..600 çalışanı, ağırlıklı cirosu AB ülkelerine olan 60 yıllık bir firma..entegre yatırımları ve üretimi sürekli yenilenen bir firma....ben henüz hakettiği fiyatlarda olmadığını düşünüyorum açıkcası..çabuk toparlayacaktır .. öyle umuyorum..bekleyip göreceğiz...ytd
Ben sadece adamların hisse hareketlerindeki karekterine göre öngörüde bulundum..
Diğer hisselerke uğraşırken diğerlerini nadasa bırakıyorlar...grafik ve tahta hareketlerinden dolayı bu yorumu yaptım...
Birde ben grubun arsa muhabbetini önemsediğini zannetmiyorum... her iki senette....
(Çünkü çok umurlarında olsa idi 8 milyon zarara senedi 30 lara taşımazlardı..
Para her şeyi çözer...
Amaçları para kazanmak...)
Ha bunu kullanıyorlar mı...
Evet...bence kullanıyorlar...
Snap neden dillenmiyor kuşlu da ve başka platformlarda böyük höstadlar tarafından... Bana öyle geliyor ki altın vuruşu bekliyorlar... Tabiki sadece tahmin yatırım tavsiyesi olamaz... Sizin dediğiniz de doğru yaklaşım sürüyorlar sonra baya bir zaman nadasa bırakıyor yükselten grup... Buradan da çok güçlü olmadıklarını çıkarım yapıyorum tahminen çünkü sadece 2 karpuz taşıyabiliyorlar... Belki bu sefer farklı olur.... Ben hisselerimin üçte birini sattım bu yükselişte kalan hisselerle sabırla beklemeye devam...
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Her zaman yaparım yeni değil... Hisse belli bir noktaya gelince bir kısmını azar azar satarım ta ki maliyeti sıfıra çekince bırakırım kalan lotları.... Böylece kafam rahat olur ister çıksın ister düşsün... Ateks de maliyetim şuan sıfıra yakındır tabi ki keyfim yerinde
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Yer İmleri