Sayfa 44/72 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 345 - 352 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Hocam döviz bazlı olarak KUB'mu düşünüyorsunuz?
    Evet hocam muhtemelen o olacak. orta riskli değişken de opb olabilir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    24.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,41 ( devam )
    MAC rating 16,61 ( devam )
    NNF rating 16,43 ( devam )
    OPH rating 12,71 ( devam )

Portföy ekleme : 30 lot suc, 50 lot oph ekledim.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = -0.07 % - 100 günlük ortalama (0.07% ) (eşik değer üstü devam)

Not : Ratingi ''0'' olan hsyf o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    Not 2 : Değişkenlerin 100 günlük ortalaması , iyi bir ppf günlüğünden yüksek oldukça devam ( Eşik değer 0,05%)
    Şu fon konusunda derya deniz bilgin ve öngörülerin var üstad. Ayrıca çok da paylaşımcısın.
    İyi ki varsın üstad...
    Tekrar teşekkürler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Şu fon konusunda derya deniz bilgin ve öngörülerin var üstad. Ayrıca çok da paylaşımcısın.
    İyi ki varsın üstad...
    Tekrar teşekkürler
    Ben teşekkür ederim hocam, çok sağol selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    24.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,41 ( devam )
    MAC rating 16,61 ( devam )
    NNF rating 16,43 ( devam )
    OPH rating 12,71 ( devam )

Portföy ekleme : 30 lot suc, 50 lot oph ekledim.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = -0.07 % - 100 günlük ortalama (0.07% ) (eşik değer üstü devam)

Not : Ratingi ''0'' olan hsyf o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    Not 2 : Değişkenlerin 100 günlük ortalaması , iyi bir ppf günlüğünden yüksek oldukça devam ( Eşik değer 0,05%)
    25.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,39 ( devam )
    MAC rating 16,29 ( devam )
    NNF rating 15,95 ( devam )
    OPH rating 13,99 ( devam )

Portföy ekleme : 30 lot suc, 1000 lot eib ekledim.

Nnf'de yaklaşık 10-15 gündür performansta ve ratingde zayıflık var.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = 0.09 % - 100 günlük ortalama (0.07%) (eşik değer üstü devam)

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    25.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,39 ( devam )
    MAC rating 16,29 ( devam )
    NNF rating 15,95 ( devam )
    OPH rating 13,99 ( devam )

Portföy ekleme : 30 lot suc, 1000 lot eib ekledim.

Nnf'de yaklaşık 10-15 gündür performansta ve ratingde zayıflık var.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = 0.09 % - 100 günlük ortalama (0.07%) (eşik değer üstü devam)

Para versek böyle bilgilere ulaşamayız. Çok teşekkür ediyorum şahsım adına. İyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Para versek böyle bilgilere ulaşamayız. Çok teşekkür ediyorum şahsım adına. İyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum.
    Çok sağol hocam, bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Üstat ratingi nasıl belerliyırsun.tcd ve gmr için yaptığın bi çalışma varmı

8.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat ratingi nasıl belerliyırsun.tcd ve gmr için yaptığın bi çalışma varmı
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post4897299

Hocam selamlar, bu yazıda bahsettim biraz. Temel mantığı bu olan, biraz daha geliştirilmiş bir sistem.
    Günlük hesapladığımı için bende olmayan hisse fonları hesaplamıyorum maalesef, hayır.

Sayfa 44/72 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •