Sayfa 98/1003 ÝlkÝlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 777 - 784 arasý.

Konu: Yatýrým fonlarý výýý

1. Aþý olayýný bu kadar aceleye getirmeleri rahatsýz edici. Normalde aþýnýn bulunmasý denenmesi ve yayýlmasý 10 sene kadar sürüyor. Kobay olarak kullanýlmak istemem.

Vaccine development is a long, complex process, often lasting 10-15 years and involving a combination of public and private involvement.

https://www.historyofvaccines.org/in...and-regulation

Bu ýpb ne yapýyor acaba bir türlü yolu tutturamadý. Sürekli el freni
    Gbc altýn pozisyonu ile yakýn zamanda can yakar mý ? Aþý haberleri bu kadar çok iken.

3. GBC YERÝNE TFF

NNF YERÝNE RBH

ÖNERÝRÝM.

RMX1851 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

Alýntý Originally Posted by supremegod Yazýyý Oku
    Sevgili forumdaþlar günaydýn. Portföy takibi için kullandýðýnýz bir program veya bir web sitesi var mý acaba? Benim portföy darmadaðýnýk maalesef. Hisseler Osmanlý’da, fonlar Yapý kredide, bonolar nkolayda, etc. Ama takibini yapmak çok zor. AppStore’da bildiðiniz bir uygulama veya webde bir site var mý acaba?
    Sayýn hocam sayýn yuji üstadýn fontakip Excel dosyasý vardý her Excel de çalýþmýyordu belki Google sheet e uyarlarým demiþti ancak son durumdan haberim yok. Baþkaca bir yol bilen varsa bende memnun olurum

5. 1. RE-PIE Portföy Yönetimi A.Þ. Deðiþken Þemsiye Fonun kuruluþuna izin verilmesi talebinin olumlu karþýlanmasýna
    karar verilmiþtir. ( bültenden )

Tefaþta yok galiba bu kurum

http://www.re-pie.com/

Bu hafta fonlarla ilgili bir tek bu var. Ama anlamadým gayrimenkul ile ilgili falan bir þey mi ?
    Fon serbest de deðil, deðiþken.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

6.  Alýntý Originally Posted by matac Yazýyý Oku
    Petrol kontratlarý sen alýp baþýný gitmeseydin bari AES de yok elde. Depoyu fulleyelim bari potansiyel zamdan önce.
    Aes den yaraliyim , buyuk darbe yedim. 270 gun tasidim %12 civari karla ayrildim. 5-6 gun once dolar geri cekilecek diyerek korktum sattim . Fon son 2 gunde %10 yapti Yine bilemedim Forumdan bir arkadas uyarmisti ama biraz daha bekleseydin haziranda 60 dolar olacak diye soylentiler var demisti yanilmiyorsam Pit idi.

7.  Alýntý Originally Posted by supremegod Yazýyý Oku
    Sevgili forumdaþlar günaydýn. Portföy takibi için kullandýðýnýz bir program veya bir web sitesi var mý acaba? Benim portföy darmadaðýnýk maalesef. Hisseler Osmanlý’da, fonlar Yapý kredide, bonolar nkolayda, etc. Ama takibini yapmak çok zor. AppStore’da bildiðiniz bir uygulama veya webde bir site var mý acaba?
    Ben þu Excel dosyasýný kullanýyorum, kendime göre bazý deðiþiklikler yaptým. Hisse senetleri için gayet güzel çalýþýyor. Fonlarý sizin eklemeniz lazým :

https://www.hepimizbiriz.com/forum/K...1-Excell-14397

Bir de Matriks aboneliði olan arkadaþlar oradaki bilgileri Matriks DDE baðlantýsý ile Excel'e atabilirler.
    Saygýlar...

8. Tkf, üst limite ulasildi, satan llirsa alirsin didi

Sayfa 98/1003 ÝlkÝlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •