Sayfa 621/1024 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    rekabetin artması güzel...enpara ve cepteteb'le yarışır hale geldiler..diğer hantal bankalarda inş bunu örnek alırlar

aktifbankta yatırımı olanlar için bir haber....
    https://www.dunya.com/sirketler/akti...-haberi-366013

"Şubat ayında hayata geçen bankanın yeni ürünü N Kolay Bono, ilk etapta 200 milyon TL lik satış gerçekleştirdi. Yoğun talep üzerine 300 milyon TL lik yeni bir halka arz gerçekleştirildi. Konu hakkında bilgi veren Sümer, şöyle devam etti: Halka arz edilmiş bono ürünü dilenildiği vakit faiz geliri de alınarak vadesinden önce bozulması mümkün. Bu özelliği ile baktığınızda yatırımcılarına geniş esneklik sağlıyor.

N Kolay Bono sahipleri faizler düştüğünde mevcut yüksek faizin keyfini sürerken, faizler yükseldiğinde mevcut bonolarını satıp, daha yüksek faizden yeniden alma imkanına sahip oluyor. Her gelir düzeyindeki tasarruf sahibi yüzde 13.75 faizli N Kolay Bonoda (stopaj oranı yüzde 10 olan N Kolay Bononun faizi, mevduatta yüzde 15 stopaj düşünüldüğünde, yüzde 14,56 mevduat faizine denk geliyor) 200 TL den 250 bin TL ye kadar yatırımlarını değerlendirebilir."
    Takdire şayan aksiyonlar aldıkları su götürmez bir gerçektir.
    Aktif Bank, Dolara ne kadar faiz uyguluyor hususunda bilgi sahibi olan var mı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Oran paylasip topigi canli tutun yoksa bankaci cakallar ham yaparlar hepimizi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    denizbank yeni para %14.5 nişantaşı rumeli caddesi 700k ve üstüne.32-45 serbest atış.
    garan 14.15
    vakıf 14.50
    Dün vakıf bir tanıdığa 12.75 ile bağlamış .

Oranlar hiç değişmedi verebileceğim en İyi orandan bağlıyorum demiş mt .

Bir de bu orandan yazın düşer diye 3 aylık yapalım demiş .

Miktarı bilmiyorum ama 300-400 gr vardır en az

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Benim e-turuncu hesabın 1 yıllık süresi temmuz ayında doluyordu fakat dün baktığımda faiz 12.5 olmuş, Bu durumda başka yere geçmek istiyorum. Garanti bankasında hesabım var hoş geldin faizi 14 veriyor, fakat 14 üzeri veren yerlerde olduğu için oraları mı tercih etmeliyim yoksa 350k için yeni bir hesap açmaya değmez mi acaba?

5. 15 haziranda büyük ihtimal merkez faizlerde aşağı yönlü revizyon yapacak. dolar 3,50-3,60 seviyesi zaten istediği oran.
    bu durumda 14 hazirana kadar 13,5 ing ile devam günlükte, o gün uzun vadede 6 aylık bağlamayı düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    15 haziranda büyük ihtimal merkez faizlerde aşağı yönlü revizyon yapacak. dolar 3,50-3,60 seviyesi zaten istediği oran.
    bu durumda 14 hazirana kadar 13,5 ing ile devam günlükte, o gün uzun vadede 6 aylık bağlamayı düşünüyorum.
    Aynen herkes hemfikir bu konuda.

Burgan yine temit mt 14.60 son fiyat diyo bilgisi olan var mı

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Benim e-turuncu hesabın 1 yıllık süresi temmuz ayında doluyordu fakat dün baktığımda faiz 12.5 olmuş, Bu durumda başka yere geçmek istiyorum. Garanti bankasında hesabım var hoş geldin faizi 14 veriyor, fakat 14 üzeri veren yerlerde olduğu için oraları mı tercih etmeliyim yoksa 350k için yeni bir hesap açmaya değmez mi acaba?
    Yanlışınız olmasın? Ben hesabı 5 Haziran 2016'da açmıştım tam olarak dün ilk kez 12.50 verdi. Muhtemelen ilk faiz işleyen gün Temmuz'dadır ancak hesap açılış Hazirandadır?

Gecelik olması şartı yoksa Vakıf öneririm büyüklerde en iyi veren o. Rahat 14.00 almanız lazım.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 621/1024 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •